Breaking News
01 Μαΐου 2018

Προπόνηση στο Παγκρήτιο περιελάμβανε το σημερινό (1/05) πρόγραμμα του Εργοτέλη καθώς  ο Τάκης Γκώνας δεν έδωσε ρεπό στους παίκτες του για Πρωτομαγιά.


Οι κιτρινόμαυροι είχαν πάρει τις ανάσες τους στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και από το απόγευμα τις Δευτέρας έχουν μπει σε ρυθμούς Σπάρτης. Ένα ματς που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή έτσι το καθημερινό πρόγραμμα των προπονήσεων συνεχίζεται χωρίς προβλήματα για τον τεχνικό της κιτρινόμαυρης. Όλοι οι παίκτες βρίσκονται στην διάθεση του Τάκη Γκώνια για την δύσκολη έξοδο όπου και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα.
Νέα προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο Τετάρτη το μεσημέρι (14:30) ενώ το βράδυ η ομάδα έχει προσκληθεί από τον κ. Λημναίο να δειπνήσει στο εστιατόριο Καρνάγιο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics