Breaking News
13 Μαΐου 2018

Ο Εργοτελης γνώρισε βαριά ήττα στον Παγκρήτιο από τον Πανσερραικο με 3-0.

 

 

Οι «κόκκινοι» άφησαν εκτός αγωνιστικού χώρου τα προβλήματα και κατάφεραν να πάρουν ένα πολύ μεγάλο «διπλό» σε μία έδρα, όπου μέχρι πριν ελάχιστα 24ωρα παιζόταν ακόμα και η δυνατότητα της αποστολής να ταξιδέψει σε αυτή. Με μία καλή αμυντική τακτική, περιόρισαν τον Εργοτέλη, που αγωνιζόταν χωρίς τον Κάιπερ και χτυπώντας στις αντεπιθέσεις σημείωσαν τρία τέρματα, δίνοντας λόγο στους ελάχιστους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο Ηράκλειο να χαμογελάσουν σε μία πολύ δύσκολη για το σύλλογο περίοδο.

Η πρώτη μεγάλη φάση ανήκε στον Εργοτέλη, με το άστοχο πλασέ του Τσέλιου από πλεονεκτική θέση, μέσα από την περιοχή (8’). Οι Ηρακλειώτες είχαν την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, πιέζοντας τον Πανσερραϊκό συνεχώς. Στο 13’, μετά από οργανωμένη επίθεση, ο δραστήριος Τσέλιος αστόχησε με πλασέ από πολύ κοντά, αλλά χωρίς ισορροπία. Ο ίδιος απείλησε ξανά, στο 15’, με κεφαλιά, την οποία μπλόκαρε σταθερά ο Άντμαν. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχασε την καλύτερη ευκαιρία του, στο 18’, όταν αμαρκάριστος, μέσα από την περιοχή σούταρε, πάνω, όμως, στον τερματοφύλακα των Σερραίων. Κόντρα στη ροή του ματς, το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι, με σκόρερ το Ναζίμ, με πλασέ, ύστερα από γύρισμα του Δούμτσιου από τα αριστερά (32’). Στο 35’, μάλιστα, ο Κρητικός έφτασε μια ανάσα από το δεύτερο τέρμα, ωστόσο, το πλασέ που επιχείρησε ήταν απογοητευτικό. Οι παίκτες του Τάκη Γκώνια, ανέκτησαν την υπεροχή, αλλά έμοιαζαν αποσυντονισμένοι, μετά το γκολ. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με τον Πανσερραϊκό να έχει το προβάδισμα.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, τα «λιοντάρια» βγήκαν σε μια γρήγορη αντεπίθεση και μετά από μία παλικαρίσια ενέργεια του Αναστασόπουλου, ο Δούμτσιος με υποδειγματικό πλασέ, έκανε το 0-2, στο 49’. Ένα λεπτό μετά, ο Εργοτέλης, με το Μπουτσάκη, έχασε τεράστια ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι, με το σουτ του να είναι άστοχο. Στο 57’, ο Τσέλιος έκανε εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια, όμως το πλασέ του ήταν «χλιαρό» και ο Άντμαν μπλόκαρε στην κλειστή του γωνία. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν το ρυθμό τους και συνέχισαν να πιέζουν, με το Μπουρσέλη να απειλεί με σουτ, στο 60’. Ο Ιατρούδης, λίγο μετά την είσοδό του στο ματς, έπιασε την κεφαλιά, από καλή θέση, με τον Ισραηλινό γκολκίπερ του Πανσερραϊκού να μπλοκάρει σταθερά. Στο 70’, ξανά στην κόντρα, ο Ενομό έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Σερραίων, κάνοντας και το 0-3, με ωραίο σουτ. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τους Σερραίους να παίρνουν μία ηρωική νίκη, κόντρα σε όσα τους έχουν φέρει σε αδιέξοδο το τελευταίο διάστημα.

ΣΚΟΡΕΡΣ: Ναζίμ (32’), Δούμτσιος (49’), Ενομό (70’)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τ. Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Μπάτζιος, Πάτας, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπουτσάκης (86’ Αγγελόπουλος), Μπούζας (60’ Ιατρούδης), Έφορντ (80’ Μανουσάκης), Σταματάκος
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Στοΐλας): Άντμαν, Σιάκκας, Τσελεπίδης, Στέβιτς (78’ Πέτρου), Μακούσης, Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Γιαξής, Κρητικός, Δούμτσιος, Ενομό (90’ Γουάλεϊ)

Διαιτητής: Πανυτσίδης (Κοζάνης)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics