Breaking News
24 Μαΐου 2018

Δεν θα ταξιδέψει στα Τρίκαλα με τον Εργοτέλη ο Ούγκο Κάιπερς στα Τρίκαλα ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή τουστην ΑΕΚ

.

Εκτός αποστολής για το τελευταίο παιχνίδι του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα θα μείνει ο Ούγκο Κάιπερς. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ, η μεταγραφή του Βέλγου στην ΑΕΚ βρίσκεται στο τελικό στάδιο και προέχουν τα διαδικαστικά, αλλά και το να μην διακινδυνεύσει ο ποδοσφαιριστής οποιοδήποτε τραυματισμό την τελευταία στιγμή.

Ο Εργοτέλης, άλλωστε, έχει τελειώσει με την υπόθεση σωτηρία μετά τη νίκη επί του Αιγινιακού με 5-1 και θα μεταβεί στα Τρίκαλα για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση που έχει αλλάξει ημερομηνία θα διεξαχθεί την Παρασκευή (25/5 – 17:00) και έτσι ο Τάκης Γκώνιας έβγαλε την αποστολή για το ταξίδι στην Θεσσαλία. Εκτός από τον Κάιπερς, απών είναι και ο Τζέιμς Σταμόπουλος που έχει ενοχλήσεις και την Πέμπτη (24/5) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Το νέο πρόσωπο θα είναι ο Στέλιος Λαμπάκης, ο οποίος αποθεραπεύτηκε πλήρως μετά την επέμβαση που είχε υποβληθεί τον περασμένο Οκτώβριο στο χιαστό και είναι πλέον έτοιμος να προσφέρει και πάλι της υπηρεσίες του.

Οι 18 που απαρτίζουν την αποστολή: Κατσιμήτρος, Χανιωτάκης, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Μπάτζιος, Μπούζας, Οικονόμου, Μαζουλούξης, Νικολακάκης, Μπουτσάκης,, Ιατρούδης, Αγγελόπουλος, Σταματάκος Λαμπάκης, Πάτας Βογιατζής, Μανουσάκης, Εφορντ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics