Breaking News
07 Ιουνίου 2018

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Κ19 του Εργοτέλη για τον τελικό του πρωταθλήματος Νέων της Football League κόντρα στον Άρη το ερχόμενο Σάββατο (16:30) στο Δημοτικό στάδιο Σπάτων.

 

Οι παίκτες μας με αφορμή το γεγονός ότι θα αγωνιστούν σε γήπεδο με φυσικό τάπητα προπονήθηκαν σήμερα στο στάδιο της Νέας Αλικαρνασσού εκεί όπου θα πραγματοποιήσουν και την αυριανή προπόνηση η οποία έχει προγραμματιστεί στις 5 το απόγευμα.

Αγωνιστικά ένα μικρό πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει ο Μαυροειδής δεν δείχνει να εμπνέει ανησυχία και ο κιτρινόμαυρος ποδοσφαιριστής θα είναι κανονικά στην διάθεση του Βασίλη Πλεσίτη.

Να σημειώσουμε ότι η ΚΕΔ ανακοίνωσε σήμερα και τον ορισμό των διαιτητών του μεγάλου τελικού της ομάδος μας κόντρα στον Αρη. Άρχοντας του αγώνα θα είναι ο κ. Ντάουλας από την Δυτική Αττική και βοηθοί του οι κ.κ. Πλάκας και Χατζίκος από τον ίδιο σύνδεσμο. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Φίτσας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics