Breaking News
28 Ιουνίου 2018

Συνάντηση ανάμεσα στα μέλη του τεχνικού και του ιατρικού τιμ του Εργοτέλη έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης (27/6) στα γραφεία της ηρακλειώτικης ΠΑΕ.

 

Στη συνάντηση τέθηκε επί τάπητος το πρόγραμμα της προετοιμασίας ενόψει της νέας χρονιάς.

Συγκεκριμένα, παραβρέθηκαν ο Νίκκι Παπαβασιλείου με τον στενό του συνεργάτη Αντώνη Ιωάννου ενώ από το ιατρικό τιμ το παρών έδωσαν οι κ.κ. Σήφης Χριστοφοράκης,  Απόστολος Φρυγάδης, Νίκος Ανδρουλάκης, ο βοηθός φυσιοθεραπευτή Δημήτρης Δαριβιανάκης αλλά και ο τεχνικός Διευθυντής Σταύρος Λαμπράκης.

Όπως αποφασίστηκε στην συνάντηση οι παίκτες θα συγκεντρωθούν στις 16 Ιουλίου προκειμένου να περάσουν από αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις, εργομετρικά τεστ, σαϊμπέξ και ισοκινητικό έλεγχο.

Στις 23 Ιουλίου οι παίκτες αφού θα έχουν ολοκληρώσει την ιατρική τους αξιολόγηση θα μπουν στο γήπεδο όπου ουσιαστικά θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Την επόμενη Τετάρτη 4 Ιουλίου θα υπάρξει νέα συνάντηση τεχνικού και ιατρικού τιμ προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την έναρξη της προετοιμασίας όπου μάλιστα θα συμμετέχουν ο γυμναστής Ανδρουλάκης όπως και ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Μπακόπουλος οι οποίοι απουσιάσαν από τη  συνάντηση της Τετάρτης (27/6) για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους αντίστοιχα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics