Breaking News
19 Ιουλίου 2018

Στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της Κ19 του συλλόγου,Βασίλη Πλεσίτη προχώρησε ο Εργοτέλης.

 

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας και τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον προπονητή της Κ19, κ. Βασίλη Πλεσίτη.

Η άψογη συνεργασία με το προπονητικό team, τους αθλητές και την διοίκηση του συλλόγου καθώς και η επίτευξη των στόχων που είχε θέσει η ομάδα βάση του προτζεκτ της, εδραιώνουν ακόμα περισσότερο την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Πλεσίτη, η Κ19 του συλλόγου μας κατέκτησε φέτος τον τίτλο του Πρωταθλητή Νοτίου Ελλάδος του πρωταθλήματος Νέων της Football League ενώ αναδείχτηκε δευτεραθλήτρια Ελλάδος.

Ο Βασίλης Πλεσίτης απόλυτα ικανοποιημένος από την ανανέωση της συνεργασίας του δήλωσε:

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος και ικανοποιημένος που θα συνεχίσω να βρίσκομαι στο τιμόνι της Κ19 συμμετέχοντας στο πρότζεκτ της ομάδας η οποία έχει επικεντρωθεί στην ανάδειξη και καθιέρωση των νέων ταλαντούχων παικτών»

Όπως έγινε γνωστό αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας η προετοιμασία της Κ19 ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν θα ξεκινήσει την Τετάρτη 1 Αυγούστου».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics