Breaking News
04 Αυγούστου 2018

Ο Ούγκο Κάιπερς δεν έχει ενσωτωθεί ακόμη στην προετοιμασία του Εργοτέλη, αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους.

Ως γνωστόν η άρνησή του να υπογράψει στην ΑΕΚ έχει προκαλέσει τριγμούς στις σχέσεις του με την ομάδα της Κρήτης. Στην ερώτηση για το αν και πότε θα επιστρέψει, ο Βέλγος επιθετικός απαντά ως εξής:
«Δεν ξέρω ακόμα, θα γυρίσω όταν νιώσω καλύτερα, είμαι ασθενής αυτό το διάστημα». Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος σκόρερ του Εργοτέλη την περσινή σεζόν δεν έδωσε το παρών στην πρώτη προπόνηση προ ημερών, επικαλούμενος λόγους ασθενείας και συνεχίζει να απουσιάζει από τις εκδηλώσεις του συλλόγου.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics