Breaking News
16 Αυγούστου 2018

Μετά από δύο χρόνια στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο Μανώλης Καλογεράκης επέστρεψε στην Κρήτη, αυτή τη φορά, όμως, για λογαριασμό του Εργοτέλη.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας μίλησε για τη νέα σελίδα της καριέρας του στην ομάδα του Ηρακλείου, ενώ αναφέρθηκε και στον ΑΟΧ Κισσαμικό, με δεδομένο ότι στον ΑΟΧ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Αναλυτικά όσα είπε στο athlitiko.gr:

Για τον Εργοτέλη και τους στόχους του με αυτόν: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Εργοτέλη. Είναι μια ομάδα πολύ οργανωμένη σε όλους τους τομείς. Βγάζει πολλή υγεία η ομάδα διοικητικά και γενικά το κλίμα είναι εξαιρετικό. Ήταν το ίδιο καλό και πέρυσι, που παρακολουθούσα τον Εργοτέλη, ακόμη και όταν δεν πήγαινε καλά. Ατομικά θέλω να έχω υγεία και να δικαιώσω τους ανθρώπους στην ομάδα που με επέλεξαν. Ομαδικά είμαι σίγουρος ότι με καλό ποδόσφαιρο, σε συνδυασμό με την ουσία, που είναι πάντα η νίκη, θα τερματίσουμε ψηλά».

Για το αν δέχθηκε κρούση από ομάδα των Χανίων: «Αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου είναι μόνο ο Εργοτέλης και πως καθημερινά μέσα από την προπόνηση θα βελτιωθούμε. Έχω δυο χρόνια συμβόλαιο και σκέφτομαι μόνο αυτό. Δε δέχτηκα, πάντως, κάποια κρούση από χανιώτικη ομάδα».

Για τον ΑΟΧ Κισσαμικό: «Ο ΑΟΧ είναι μια ομάδα, που εκεί ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Πέρασα τέσσερα χρόνια εκεί με τις χαρές και τις λύπες. Μόνο καλά έχω να θυμάμαι. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα. Ευτυχώς για τα Χανιά που βρέθηκε ο συγκεκριμένος άνθρωπος (σ.σ. Αντώνης Ροκάκης) και ένωσε το χανιώτικο ποδόσφαιρο. Έχει όραμα και το έχει δείξει. Πρέπει τα Χανιά να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, γιατί πραγματικά αξίζει. Να πάει πάλι ο κόσμος στο γήπεδο όπως παλιά, που είχαμε 3 και 4 χιλιάδες φιλάθλους».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics