Breaking News
14 Οκτωβρίου 2018

Επιβλητική εμφάνιση και μεγάλη νίκη για τους Νέους ΕΡΓΟΤΕΛΗ, οι οποίοι επικράτησαν στη Χερσόνησο της τοπικής ομάδας 1-5.

 

Το τελικό σκορ αντικατοπτρίζει εν πολλοίς την εικόνα της αναμέτρησης, με τους ποδοσφαιριστές του Αντώνη Φραγκάκη να ανοίγουν το σκορ στο 41’ όταν έπειτα από κάθετη πάσα του Σταματάκη, ο Μπερνίκου πέτυχε το 0-1, με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Εξαιρετικοί στην επανάληψη οι Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ διεύρυναν το σκορ στο 51’ όταν ο Λίλο τροφοδότησε τον Πασπαλάκη, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα να σημείωσε το 0-2. Στο 65’ ο Μπερνίκου έκλεψε έξυπνα τη μπάλα, πέρασε στην περιοχή και με πλασέ διαμόρφωσε το 0-3, ενώ δύο λεπτά αργότερα είχε σουτ στο δοκάρι με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι.

Η Χερσόνησος κατάφερε να μειώσει 1-3 στο 81’ με πλασέ του Κομσίου, για να γίνει το 1-4 στο 83’ με κεφαλιά του Σταματάκη έπειτα από φάουλ του Στεφανάκη. Το τελικό 1-5 διαμορφώθηκε με το τρίτο προσωπικό γκολ του Μπερνίκου στο 90’, μετά από ατομική ενέργεια από αριστερά και πάσα του Σταματάκη.

Χερσόνησος: Παπαλεωνίδας, Καργιωτάκης, Καρδουλάκης (46' Μαχαίρας), Μουντράκης, Μουρατλάρι, Περβολαράκης, Νίκας (78' Βασιλειάδης), Χίλα, Μαραβελάκης (76' Κομσίου), Σκιούρτι, Χατζηνικολάκης (85' Γιαλυτάκης).

Νέοι ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Λέση, Γκούρο, Σταματάκης, Πόποβιτς, Μαυράκης (68’ Μαυρής), Λίλο, Στεφανάκης, Σελαμάι (66’ Δρίτσας), Μπερνίκου, Πασπαλάκης (68’ Ταταρίδης), Μανωλιτσάκης (77’ Λατίνο).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χαραλαμπάκης, με επόπτες τον Κυριακόπουλο και την Σιγανού.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics