Breaking News
26 Οκτωβρίου 2018

Η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση πανηγυρίζει, αφού η Ελισάβετ Τέρπου και Μαλαματένια Παπαδημητρίου κατέκτησαν στην Αίγυπτο, το χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό νεανίδων και κορασίδων αντίστοιχα.

 

Στο open της Αιγύπτου , που είναι ενταγμένο στο World Junior Circuit της παγκόσμιας ομοσπονδίας (I.T.T.F.).

Η Τέρπου αγωνίστηκε με τη μικτή Τσεχίας-Ρωσίας-Ελλάδας. Η Παπαδημητρίου μαζί με την με τη Φαρίντα Μπανταγουάι σχημάτισαν τη μικτή Ελλάδας-Αιγύπτου.

Και οι δύο ομάδες ήταν νούμερο 1 φαβορί στο ομαδικό νεανίδων και κορασίδων κι έφτασαν στην πρωτιά νικώντας στον τελικό την Κίνα με 3-1 και την Πολωνία με 3-0 αντίστοιχα!

Το ετήσιο τουρνουά γίνεται στο πριγκιπάτο του Σαρμ Ελ Σεΐχ και συνεχίζεται από την Παρασκευή με τα ατομικά αγωνίσματα, όπου επίσης κυνηγούν θέσεις στα μετάλλια οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες.


ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics