Breaking News
12 Νοεμβρίου 2018

Ευρεία νίκη για τα Κανάρια, τα οποία επιβλήθηκαν της Ομόνοιας Καλλιθέας 6-2 στο γήπεδο «Νίκος Καζαντζάκης», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Β1 ΕΠΣΗ.

 

Τα οκτώ γκολ συνολικά της αναμέτρησης «μαρτυρούν» το θεαματικό και επιθετικό ποδόσφαιρο που παίχθηκε, με τα Κανάρια να κάνουν επίδειξη τακτικής και ουσίας. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Δασκαλάκη, για να ισοφαρίσει πέντε λεπτά αργότερα ο Αναστασιάδης 1-1.

Στο 20’ τα Κανάρια πήραν το προβάδισμα με πλασέ του Στεφανάκη μέσα από την περιοχή ο οποίος διαμόρφωσε το 2-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Παράσταση ουσιαστικά για έναν ρόλο ήταν η επανάληψη, με τα Κανάρια στο 52’ να πετυχαίνουν το 3-1 με πλασέ του Τσαμαντιώτη έπειτα από σέντρα του Πρέντι, ενώ στο 58' ο Τσαμαντιώτης με πλασέ μετά από ατομική προσπάθεια του Θεοδωράκη ανέβασε το σκορ στο 4-1.

Ο Μουρτζάκης με πλασέ διαμόρφωσε το 5-1 στο 58’, για να μειώσουν 5-2 οι φιλοξενούμενοι στο 77’ και να διαμορφώσει το τελικό 6-2 στο 90’ ο Μουρτζάκης με σουτ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σφακιανάκης με επόπτες τη Θέμελη και τον Βοριζανάκη.

Κανάρια: Βούλγαρης, Πρέντι (80’ Τζάκο), Κόκκας, Ματαλιωτάκης, Κριτσωτάκης (81’ Φαζάκης), Αντωνόπουλος, Στεφανάκης (67’ Τσαμαντιώτης), Σχοιναράκης (56’ Χοτζα), Μουρτζάκης, Θεοδωράκης, Αναστασιάδης.

Ομόνοια Καλλιθέας: Τζαμούσης, Θοδωρής, Μπραχίμι, Δρακούλης (79’ Μάχλα), Δασκαλάκης, Δατσέρης (58’ Χατζηπαναγιώτης Ν.), Καραδάκης, Πετμεζάς (46’ Παπαδογιωργάκης), Πουλάκης, Γεωργαλής, Διαλυνάς (69’ Διαλυνάς Α.).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics