Breaking News
16 Νοεμβρίου 2018

Επιστροφή στο πρωτάθλημα με ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι για τoν Εργοτέλη,ο οποίος στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Football League υποδέχεται το μεσημέρι του Σαββάτου (17/11 – 15:00) στο Παγκρήτιο Στάδιο τα Τρίκαλα.

 

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα μέσα σε εξαιρετικό κλίμα με τους παίκτες να δείχνουν αποφασισμένοι να κατακτήσουν την νίκη με την οποία θα δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί παραμένοντας έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

« Όλοι γνωρίζουμε ότι τα Τρίκαλα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε προετοιμαστεί γι αυτή την αναμέτρηση. Η ψυχολογία μας είναι στα όψη κάτι που βλέπουμε πως αποτυπώνεται τόσο στα παιχνίδια όσο και στις προπονήσεις. Το ματς είναι πολύ σημαντικό για μας και θα πάμε να δώσουμε το 100% όπως άλλωστε κάνουμε σε κάθε παιχνίδι έτσι ώστε να πάρουμε την νίκη. Είμαστε έτοιμοι να δείξουμε την ίδια διάθεση, σοβαρότητα και αγωνιστικότητα που παρουσιάσαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Τσέλιος.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Νίκκι Παπαβασιλείου ο Μανόλης Ροβίθης ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ και ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο.

Οι «18» που επιλέχθηκαν για την αυριανή αναμέτρηση με τα Τρίκαλα είναι οι: Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Οικονόμου, Yakubu, Λαμπάκης, Κοζορώνης, Bruce, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Efford, Καπνίδης, Kwateng, Ιατρούδης, Αντωνίου, Σταθόπουλος

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics