Breaking News
04 Φεβρουαρίου 2019

Ο προπονητής του Εργοτέλη, Νίκκι Παπαβασιλείου μετά τη νίκη επί της Δόξα Δράμας θέλει θετικό αποτέλεσμα και στο Κύπελλο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

 


Αναλυτικά όσα είπε:


«Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που έκανε ένα πολύ καλό σερί στα τελευταία ματς. Η Δόξα Δράμας είναι μια ομάδα με πολλές δυνατότητες και εμείς έπρεπε να διαχειριστούμε την ήττα που κάναμε στο τελευταίο ματς. Νομίζω η συγκέντρωση ήταν σε πάρα πολύ ψηλά επίπεδα. Κάναμε μια μεστή εμφάνιση απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.

Είχαμε ένα πολύ καλό ρυθμό στην κυκλοφορία της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο που διεκδικήσαμε πολύ το παιχνίδι. Δεν πετύχαμε το γκολ. Συνεχίσαμε, όμως, στην επανάληψη να έχουμε το παιχνίδι μας και να το ψάχνουμε. Κάναμε την πιο ώριμη εμφάνιση. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί είχαμε να διαχειριστούμε και την κούραση.

Παίξαμε 120 λεπτά με τον ΟΦΗ, που νομίζω ότι έγινε μια μεγάλη προσπάθεια. Έπειτα ήρθε το επόμενο ματς και μετά από πέντε μέρες το σημερινό. Σημασία τώρα έχει να ξεκουραστούμε, γιατί την Πέμπτη έρχεται ένα πολύ σημαντικό και μεγάλο παιχνίδι για τον Εργοτέλη και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Να κάνουμε ό,τι κάναμε σε όλα τα παιχνίδια της διοργάνωσης. Θέλω να έχουμε συνέχεια.

Πέρασε ένας γύρος με το ματς με τη Δόξα. Κάναμε τον απολογισμό μας και είδαμε πού είναι τα δυνατά μας σημεία. Να δούμε τι πρέπει να διορθώσουμε στην συνέχεια. Επιθυμώ να δω από την ομάδα μου διάρκεια. Συγχαρητήρια στους παίκτες της Δόξας και εύχομαι να έχουν καλή συνέχεια».
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics