Breaking News
08 Φεβρουαρίου 2019

Συγκλήθηκε σήμερα και συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο των Νέων του Εργοτέλη, το οποίο αποφάσισε τη διενέργεια εκλογών.

 

Οι εκλογές θα διενεργηθούν την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στις 18:00. Σε περίπτωση μη απαρτίας, οι εκλογές θα επαναληφθούν την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στις 18:00.

Δικαίωμα ψήφου θα έχουν τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του Συλλόγου, τα οποία είναι εγγεγραμμένα τουλάχιστον για δύο έτη στο βιβλίο μελών, όπως προβλέπει το καταστατικό.

Δηλώσεις υποψηφιοτήτων κατατίθενται στη γραμματεία μέχρι την ώρα έναρξης των εκλογών. Εγγραφές νέων μελών θα πραγματοποιούνται επίσης, στη γραμματεία.

Προς ενημέρωση των μελών του Συλλόγου, θα πραγματοποιηθεί διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics