Breaking News
05 Σεπτεμβρίου 2019

Ο νέος τεχνικός του Εργοτέλη, Γιάννης ταουσιάνης, παρουσιάστηκε και επίσημα και αναλαμβάνει δουλειά στο «τιμόνι» της ομάδας.

Στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε έτοιμος για τη νέα πρόκληση, ορεξάτος για δουλειά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους προκατόχους του, Τάκη Γκώνια και Νικόδημο Παπαβασιλείου. Αναλυτικά ανέφερε: «Η επιστροφή μου στο Ηράκλειο συνοδεύεται και με τον Εργοτέλη μια ομάδα που την υπηρέτησα στο παρελθόν και έζησα συναισθηματικές καταστάσεις. Ενημερώθηκα πλήρως για το πρότζεκτ Σάμι. Το αγωνιστικό στυλ, την προώθηση και εξέλιξη νέων παικτών. Έχω και εγώ την ίδια αντίληψη αγωνιστικά. Έρχομαι σε μια ομάδα που διαθέτει νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες. Αυτό είναι αποτέλεσμα της επιλογής και φυσικά στην καλή δουλειά που έχει γίνει από τους Νίκι Παπαβασιλείου και Τάκη Γκώνια. Αυτές οι συνθήκες είναι πολύ ευχάριστες για έναν προπονητή. Υπάρχει διάθεση και όρεξη για δουλειά, πίστη σε ταλαντούχους παίκτες και θέλω να πιστεύω πως θα έρθει μια χρόνια που θα την ευχαριστηθούμε όλοι μας. Το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό και καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια. Είδα πολλά παιχνίδια του Εργοτέλη και θεωρώ ότι η ομάδα είναι πλήρης. Όλα τα παιδιά υποστηρίζουν το παιχνίδι του Εργοτέλη».

Ο Γενικός διευθυντής της ομάδας Γιώργος Τουτζιάρης, δεν έκρυψε το παράπονο και την ενόχληση του, για το ξαφνικό του διαζυγίου με τον Νίκκι Παπαβασιλείου, παραδέχθηκε ότι στην αρχή υπήρξε ένταση και πίκρα, ενώ ευχήθηκε στο νέο προπονητή καλή θητεία, επισημαίνοντας ότι με τα τωρινά δεδομένα, ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics