Breaking News
14 Οκτωβρίου 2019

Ο 20χρονος επιθετικός του Εργοτέλη, Γιάννης Ιατρούδης, φαίνεται να είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού σύμφωνα με το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ


Μετά την «κλεισμένη» μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως δεν σταματά να αναζητεί κι άλλους ανερχόμενους ποδοσφαιριστές που θα τον ενισχύσουν στο μέλλον.

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται ζωηρά για τον Γιάννη Ιατρούδη. Πρόκειται για τον 20χρονο άσο του Εργοτέλη, που αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και στα άκρα. Ο πανύψηλος φορ (1,90μ.) δεσμεύεται μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι με τους Ηρακλειώτες, ενώ πρόσφατα είχε απασχολήσει και την ΑΕΚ.

Ο Ιατρούδης προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν πέρσι έχοντας 34 συμμετοχές, 8 γκολ και 3 ασίστ. Μάλιστα τα 6 από αυτά τα γκολ τα πέτυχε στο Κύπελλο βρίσκοντας δίχτυα απέναντι σε ΠΑΟΚ, Άρη, ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης. Φέτος πρόλαβε να αγωνιστεί σε δύο ματς, ένα Κυπέλλου και ένα στην Super League 2 (που διακόπηκε επ’ αόριστον).

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει κάνει μια προεργασία για την περίπτωση του νεαρού άσου.

Πηγή:www.sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics