Breaking News
01 Νοεμβρίου 2019

Την διάθεση των εισιτηρίων του εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Εργοτέλη, αλλά και τους τρόπους διάθεσης τους ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα.


Πρεμιέρα μπροστά στο κοινό του για το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2, θα κάνει την προσεχή Δευτέρα (4/11) ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος θα υποδεχτεί στην έδρα του τον Εργοτέλη.

Η ηπειρωτική ΠΑΕ με ανακοίνωση της έκανε ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων του συγκεκριμένου αγώνα, αλλά και τους τρόπους διάθεσης τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Εδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για την 3η αγωνιστική της Super League 2 Ελλάδας και τον αγώνα με τον Εργοτέλη στο Ε.Σ.Ι. «οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ», τη Δευτέρα 4/11/2019 στις 17.00.

Για τον αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ θα ισχύσουν οι ακόλουθες τιμές:

ΘΥΡΕΣ 3-4-6: 15€

ΘΥΡΕΣ 9-10: 10€

Παιδικά: 5€

Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων θα είναι τη Δευτέρα 4/11/19 από τις 12.00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα στα εκδοτήρια του Ε.Σ.Ι. “οι Ζωσιμάδες”.

Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20/08/2015), σχετικά με την «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ », για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται και η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο πλευρό της ομάδας μας, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ.

ΠΑΣ στα ΕΥΚΟΛΑ, ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ στα ΔΥΣΚΟΛΑ».

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics