Breaking News
17 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΗΜΕΡΟ ΡΕΠΟ ΔΩΡΟ Ο ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ 4 ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΧΑΝΙΑ ΣΤΟ “ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ”



Να χτίσει πάνω στη νίκη της Δράμας θέλει ο Εργοτέλης

Να χτίσει σερί θετικών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων θέλει ο Εργοτέλης μετά το διπλό που σημείωσε στην Δράμα.

Οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν στην βάση τους ικανοποιημένοι από την πρώτη εκτός έδρας νίκη αλλά από την άλλη δεν πετάνε στα σύννεφα. Ο Εργοτέλης δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμα ρυθμό και κυρίως σταθερότητα στο παιχνίδι του και αυτός είναι ο αμέσως επόμενος στόχος. Η ομάδα εξάλλου πήρε μια ανάσα αλλά παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία και το επόμενο παιχνίδι αποτελεί ένα μεγάλο κίνητρο για ένα ακόμα τρίποντο.

Ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει τα Χανιά στο Κρητικό ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί όπως ήταν ήδη γνωστό στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» λόγω των έργων που γίνονται στον αγωνιστικό χώρο του Παγκρητίου.

Το παιχνίδι ορίστηκε για την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στις 17:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ SPORTS.

Πέρα από τον χαρακτήρα του κρητικού ντέρμπι το ματς έχει ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία για τον Εργοτέλη που θέλει τη νίκη για να περάσει τον αντίπαλο του και να βρεθεί στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος οι «κιτρινόμαυροι» μετά το κουραστικό ταξίδι αλλά και το νικηφόρο αποτέλεσμα που απέσπασαν στην Δράμα ανταμείφτηκαν με διήμερο ρεπό(Κυριακή-Δευτέρα).

Το ραντεβού για την επιστροφή στις προπονήσεις έχει δοθεί για σήμερα Τρίτη στις 10:30 το πρωί στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου όπου ουσιαστικά και θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για την ερχόμενη αναμέτρηση απέναντι στους Χανιώτες.
patris.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics