Breaking News
27 Δεκεμβρίου 2019

Δεν υπάρχουν… λόγια να περιγράψουν την κακοδαιμονία του φετινού Εργοτέλη, που βλέπει πολύτιμα… γρανάζια της “μηχανής” του να τίθενται εκτός “μάχης”.

 


Eπιμέλεια: Μανώλης Θέμελης
Μία ακόμα σημαντική απώλεια μετράει ο Εργοτέλης, αφού μπήκε στα… πιτς και ο Κβάτενγκ, που τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς με τα Χανιά.

Ο ποδοσφαιριστής των “κιτρινόμαυρων, μετά τον Ιατρούδη, πέρασε και αυτός την πόρτα του χειρουργείου, καθώς υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο δεξί πόδι και αναμένεται να μπει στο Γήπεδο ξανά μετά από 6 έως 8 μήνες με τον ίδιο να δηλώνει έτοιμος να ξεκινήσει τον δικό του… Γολγοθά για να επιστρέψει το δυνατόν συντομότερα και ακόμα πιο δυνατός.

Να θυμίσουμε οτι στις αρχές Νοέμβρη, τραυματίστηκε σοβαρά και ο Γιάννης Ιατρούδης, που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό πόδι και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, χάνοντας και αυτός το υπόλοιπο της σεζόν.

Εκτός “μάχης” , αλλά για πιο μικρό χρονικό διάστημα χει τεθεί και ο Γιάννης Κοιλιάρας, που έχει υποστεί διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου, στο δεξί γόνατο και για 15 με 20 περίπου ημέρες θα είναι εκτός αγωνιστικής δράσης.

athleticradio.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics