Breaking News
11 Ιανουαρίου 2020

Ο Εργοτέλης μπορεί να μην ήταν χειρότερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ωστόσο γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες παραμένοντας ωστόσο σε τροχιά play off.



Δημοσίευση: 11 Ιαν 2020, 08:16 Eπιμέλεια: Κώστας Παπαδόπουλος
Οι παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους δώθηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ από την άλλη ο Απόλλωνας σε 2 ευκαιρίες “καθάρισε” το παιχνίδι.

Αναμφίβολα ήταν μια σπουδαία προσπάθεια από τους “κιτρινόμαυρους” που όμως έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Παρόλα αυτά η ψυχολογία της ομάδας δεν πρέπει να χαθεί και άπαντες να συνεχίσουν με την ίδια πίστη και θέληση την δουλειά μιας και υπάρχει ακόμα ένας ολόκληρος γύρος…
athleticradio.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics