Breaking News
06 Φεβρουαρίου 2020

Ο νεαρός μέσος είχε μια ενόχληση στον τετρακέφαλο με αποτέλεσμα να τον κρατήσει εκτός προπόνησης. Αντίθεα ο Μπρους ξεκίνησε τρέξιμο και μετράει πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του στην δράση.

Η ενημέρωση του Εργοτέλη:

Ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι έχει να δώσει την ερχόμενη Κυριακή (09/02 14:45) ο Εργοτέλης.

Οι κιτρινόμαυροι θα αγωνιστούν και πάλι μακριά από το σπίτι τους αυτή της φορά στην Άρτα κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης. Ένα ματς με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς οι δυο ομάδες συγκατοικούν στο βαθμολογικό πίνακα και έχουν ως στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών προκειμένου να σκαρφαλώσουν στα ψηλότερα διαζώματα.

Οι παίκτες μας έχουν αντιληφθεί πλήρως την κρισιμότητα του παιχνιδιού και δουλεύουν σκληρά και με εντατικό ρυθμό προκειμένου να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι στην νέα πρόκληση που βρίσκεται μπροστά τους.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια με τακτικούς στόχους αλλά και passing games σε συνδυασμό με τελειώματα φάσεων. Μια μικρή ενόχληση στον τετρακέφαλο κράτησε τον  Γιάννη Μπουτσάκη εκτός προπόνησης αντίθετα τρέξιμο ξεκίνησε ο Bruce.

Νέο ραντεβού για προπόνηση έχει δοθεί αύριο στις 10:30 στο Παγκρήτιο στάδιο.

athleticradio.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics