Breaking News
13 Φεβρουαρίου 2020

Το παρών στην σημερινή προπόνηση έδωσε ο Γιάννης Μπουτσάκης, δηλώνοντας τον εαυτό του ετοιμοπόλεμο για το μεγάλο ντέρμπι της Παρασκευής κόντρα στον Απόλλων Λάρισας.

 Το παρών στην σημερινή προπόνηση έδωσε ο Γιάννης Μπουτσάκης, δηλώνοντας τον εαυτό του ετοιμοπόλεμο για το μεγάλο ντέρμπι της Παρασκευής κόντρα στον Απόλλων Λάρισας.
5Shares 5
Δημοσίευση: 12 Φεβ 2020, 18:03 Eπιμέλεια: Κώστας ΠαπαδόπουλοςΗ προετοιμασία του Εργοτέλη κορυφώνεται για το κρίσιμο ματς της Παρασκευής και ο Γιάννης Ταουσιάνης είδε μια ακόμα σημαντική μονάδα να επιστρέφει για το ματς, αφού μετά τον Έφορντ και ο Μπουτσάκης είναι πανέτοιμος αφού προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα.
Η ενημέρωση του Εργοτέλη:
Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας ο οποίος θα διεξαχθεί την Παρασκευή (14/2 – 16:00) στο Παγκρήτιο στάδιο.
Το σημερινό πρόγραμμα των κιτρινόμαυρων ξεκίνησε με προθέρμανση, ασκήσεις νευρομυϊκης συναρμογής και συνδυαστικές ασκήσεις ενω το βασικό μέρος περιελάμβανε ομαδική επιθετική τακτική.
Στα ευχάριστα της ημέρας το γεγονός ότι τα προβλήματα μειώνονται εν όψει της δύσκολης αναμέτρησης με του Λαρισαίους. Μετά τον Efford o τεχνικός της ομάδας μας Γιάννης Ταουσιάνης είδε και τον Μπουτσάκη να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.  Αντίθετα το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Bruce.
Η τελευταία προπόνηση πριν την 17η μάχη της ομάδος μας θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 10:30.athleticradio.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics