Breaking News
28 Φεβρουαρίου 2020

Κατηγορία: Ξίφος Μονομαχίας • ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ (13+ ετών: γεννηθέντες έως και το 2006 εφόσον έχουν κλείσει το 13ο έτος) • ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ (40+ ετών, γεννηθέντες έως και το 1980 εφόσον έχουν κλείσει το 40ο έτος)

 

Ημερομηνία: 29 Μαρτίου 2020.

Τόπος: Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Ηρακλείου (Πανεπιστημιούπολη Βουτών, 71003 Ηράκλειο Κρήτης, τηλ. 2810 545232). Google maps link: https://goo.gl/maps/QWFYYCTRauzPPFET9

Οργάνωση: ΑΟ ΘΗΣΕΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.

Δικαίωμα Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι στην δύναμη της Ε.Ο.Ξ., ή αντιστοίχων Εθνικών Ομοσπονδιών γεννηθέντες σύμφωνα με τις ηλικιακές κατηγορίες, με ενημερωμένα «δελτία υγείας αθλητή» αλλά και οι νέοι αθλητές χωρίς αθλητικά δελτία, αφού προσκομίσουν όμως ιατρική βεβαίωση στη γραμματεία των αγώνων. Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται στο τόπο διεξαγωγής των αγώνων τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την έναρξη των Αγώνων.

Δηλώσεις Συμμετοχής: Στον ΑΟ ΘΗΣΕΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής είναι η Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 στις 17:00 μ.μ. (καμία συμμετοχή δεν θα γίνει δεκτή μετά την Ημερομηνία αυτή).

Πρόγραμμα Αγώνων: Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

(Το πρόγραμμα ενδέχεται να αλλάξει μετά το πέρας των δηλώσεων. Για οποιαδήποτε αλλαγή θα ειδοποιηθούν έγκαιρα τα σωματεία που έχουν δηλώσει συμμετοχή)

Υλικά: Ο Διοργανωτής θα παρέχει μόνο υλικά θέσης (πίστες - μηχανήματα). και ο κάθε αθλητής/αθλήτρια είναι υποχρεωμένος/η να φέρει τα ατομικά του υλικά, όπως αυτό ορίζεται από τους κανονισμούς (υποχρεωτικό επιστήθιο 800 Ν). Απαγορεύεται η χρήση φόρμας αντί της ειδικής στολής ξιφασκίας. Σε περίπτωση που κάποιος δε συμμορφώνεται με τον κανονισμό σχετικά με την ένδυση, θα αποκλείεται από τους αγώνες.

Τέλος Συμμετοχής: Δέκα (15) ευρώ ανά αθλητή, που θα καταβάλλονται με την δήλωση του/της αθλητή/τριας. Τα 10€ θα διατεθούν για τη διεξαγωγή του αγώνα καλύπτοντας λειτουργικά έξοδα, και 5€ θα δοθούν άμεσα ως δωρεά στον Σύλλογο ΑΜΕΑ Νότιας Κρήτης «το Μέλλον» που πρόεδρος είναι ο παραολυμπιονίκης ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ.

Διαιτησία: Διαιτητές δύναται να είναι εν ενεργεία αθλητές.

Κανόνες διεξαγωγής: Σύμφωνα με την προκήρυξη της Ε.Ο.Ξ για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Οι ατομικοί αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα των ομίλων και στη συνέχεια με αγώνες ευθέως αποκλεισμού μέχρι τον τελικό.

Στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος είναι ειδικά διαμορφωμένος, επιτρέπεται η πρόσβαση: στους αθλητές, στους προπονητές, την διαιτησία και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων.

Ευθύνη: Σε κάθε περίπτωση οι αθλητές/τριες συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη και των γονέων τους. Σε περίπτωση απώλειας υλικών ο διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη.

Έπαθλα: Στην 1η θέση απονέμεται Έπαθλο-Μετάλλιο-Δίπλωμα, στις 2η -3ες θέσεις Μετάλλιο-Δίπλωμα. Θα δοθούν και extra δώρα και για τις 3 θέσεις

Κυλικείο: Καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων θα λειτουργεί κυλικείο.

Υγειονομικά Κάλυψη: Καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει υγειονομική κάλυψη από το ΤΜΗΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, όπως και ιατρός. Σε περίπτωση απώλειας υλικών ο διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη.

Τεχνική Κάλυψη Αθλητών: Καθ’ όλη την διάρκεια των Αγώνων θα υπάρχει τεχνική κάλυψη από εξειδικευμένη εταιρεία .

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics