Breaking News
06 Ιουνίου 2020

Η Κατερίνα Ληξουριωτάτου είναι αθλήτρια του γυναικείου τμήματος ράγκμπι. Μίλησε στο Trifilara.gr και την Αγγελική Καλκάνη και αναφέρθηκε στη πρώτη προπόνηση μετά την απουσία τους από τα γήπεδα εξαιτίας του κορονοιού. Τόνισε πως περίμενε με ανυπομονησία να ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους αλλά είναι επιφυλακτικές και προσεχτικές αφού το ράγκμπι περιλαμβάνει σωματική επαφή.

 

 Πως ήταν η πρώτη προπόνηση μετά από τόσους μήνες;

Την Τετάρτη 3/6 η γυναικεία ομάδα μας ράγκμπι γύρισε στο γήπεδο για την πρώτη προπόνηση μετά καραντίνας εποχή. Ακολουθήσαμε τα πρωτόκολλα και τις απαραίτητες διαδικασίες που επιβάλλονται και έτσι μετά από σχεδόν δυο μήνες πατήσαμε ξανά χλοοτάπητα. Υπήρχε μεγάλος ενθουσιασμός διότι είμαστε μια δεμένη ομάδα και μας είχε λείψει η από κοντά επαφή παρόλο που μέσα στην καραντίνα επικοινωνούσαμε καθημερινά διαδικτυακά. Μ

άλιστα είχαμε και μια νέα προσθήκη αθλήτριας η οποία ήρθε για να μείνει με εμπειρία από τον στίβο και τα πήγε εξαιρετικά καλά για πρώτη προπόνηση ράγκμπι. Οι πιο πολλές κοπέλες ακόμα και εν μέσω καραντίνας δεν άφησαν τον εαυτό τους και περιελάμβαναν άθληση στο πρόγραμμα τους επομένως η επαναφορά στην προπόνηση ήταν σχετικά ομαλή και γρήγορα η φόρμα της ομάδας θα επανέλθει. Σίγουρα είμαστε επιφυλακτικές και προσεχτικές κατά την διάρκεια της προπόνησης διότι το ράγκμπι περιλαμβάνει σωματική επαφή αλλά ελπίζουμε πως σύντομα θα μας δώσουν το πράσινο φως για να γίνει ολοκληρωμένα η προπόνηση περιλαμβάνοντας full contact tackles.

Πως αισθάνθηκες;

Προσωπικά περίμενα με ανυπομονησία να ξεκινήσουν οι προπονήσεις μας και να συναντήσω την υπόλοιπη ομάδα διότι μετά την ακύρωση του αγώνα μας στην Βιέννη λόγω κορονοϊού είχα επηρεαστεί αρκετά ψυχολογικά όπως και σύσσωμη η ομάδα αντρική και γυναικεία. Ξέρω όμως ότι η προετοιμασία μας δε θα πάει χαμένη και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε ξανά αγώνες εντός και εκτός Ελλάδος.
trifilara.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics