Breaking News
09 Ιουνίου 2020

Στο πλαίσιο της χαλάρωσης των μέτρων για τον κορονοϊό στη χώρα, ένας αγώνας για το πρωτάθλημα ράγκμπι στην Αδελαΐδα θα γίνει παρουσία 2.000 θεατών.

 

Η πολιτεία της Αδελαΐδας άναψε το πράσινο φως προκειμένου να δώσουν το παρών σε ματς αυστραλιανού ποδοσφαίρου (ράγκμπι) το προσεχές Σαββατοκύριακο πάνω από 2.000 φίλαθλοι.


Αυστραλία: Μεταφέρει χιλιάδες αστέγους σε πολυτελή ξενοδοχεία για προστασία από τον κορονοϊό
«Το ποδόσφαιρο και ο κόσμος επιστρέφουν στη νότια Αυστραλία» τόνισε ο ηγέτης της Νότιας Αυστραλίας, Στίβεν Μάρσαλ, αναφερόμενος στον αγώνα της Adelaide Crows με την Port Adelaide.

Οι αγώνες επέστρεψαν στην Αυστραλία τον Μάιο έπειτα από διακοπή δύο μηνών, όμως θα γίνει μία από τις πρώτες χώρες που επιτρέπει και πάλι την παρουσία θεατών στα γήπεδα.

Στη χώρα της Ωκεανίας έχουν πεθάνει 102 άτομα λόγω κορονοϊού, ενώ τα κρούσματα είναι 7.200. Εδώ και παραπάνω από μία εβδομάδα δεν έχει αναφερθεί θάνατος, ενώ τα κρούσματα είναι κάτω από 20 ημερησίως.

Πάντως, εξαιτίας της πανδημίας, ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Στίβεν Κένεντι, δήλωσε τις προάλλες πως η οικονομία της χώρας θα είναι στη χειρότερη κατάσταση που έχει υπάρξει εδώ και πολλά χρόνια.

sputniknews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics