Breaking News
08 Σεπτεμβρίου 2020

Δύσκολη μέρα για 38 αθλητές του NFL που αποδεσμεύτηκαν από τις ομάδες τους χθες (5/9), εξαιτίας του υγειονομικού ελέγχου που επέβαλε η διοργανώτρια αρχή ελέω πανδημίας .

 

Υπό άλλες συνθήκες, οι παίκτες που δεν κατόρθωσαν να επιλεγούν στα ετήσια ντραφτ ή όσοι δεν είχαν ακόμα μόνιμα ομάδα, θα αγωνίζονταν δοκιμαστικά με συλλόγους της λίγκας σε φιλικούς αγώνες, προκειμένου να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους περί ένταξης στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, φέτος, εξαιτίας του Covid-19, κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό να γίνει.

Πιο συγκεκριμένα, το NFL υπέβαλε στις ομάδες το ανώτατο όριο των 53 παικτών για την επίσημη αρχή του πρωταθλήματος, και τις ανάγκασε να… ξεχάσουν το όριο των 80 παικτών που συμμετείχαν στην προετοιμασία τους.

Επομένως, 38 αθλητές ανά το πρωτάθλημα αποδεσμεύτηκαν αναγκαστικά από τους εν δυνάμει συλλόγους τους για λόγους μη αθλητικούς, με τους περισσότερους εξ αυτών να βρίσκονται εν μέρει στην λίγκα από πέρυσι, αναζητώντας μια ευκαιρία από τότε.

Η πανδημία όμως, και η επέλασή της, είχαν διαφορετική άποψη…

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics