Breaking News
09 Σεπτεμβρίου 2020


Μια πολύ σημαντική προσθήκη ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Παναθηναϊκός, που είναι κοντά σε συμφωνία με την Εύα Χαντάβα για την ομάδα βόλεϊ των γυναικών.

 

Το όνομα της Εύας Χαντάβα είχε ακουστεί εδώ και καιρό για τον Παναθηναϊκό. Η περίπτωση της διεθνούς Ελληνίδας παίκτριας, βέβαια, μόνο εύκολη δεν ήταν. Οι «πράσινοι» ωστόσο δεν βιάστηκαν και μετά την αρχική τους «κρούση» περίμεναν να δουν που θα… κάτσει η μπίλια σε αυτό το «μέτωπο».

Αυτό γιατί η παίκτρια είχε ως προτεραιότητα το εξωτερικό, όπου όμως δεν βρήκε αυτό που αναζητούσε και που θα την κάλυπτε με συνέπεια να μπει ξανά στο «κάδρο» ο Παναθηναϊκός. Οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία κι αν δεν υπάρξει ανατροπή της τελευταίας στιγμής, με κάποια μεγάλη πρόταση προς την Χαντάβα από το εξωτερικό, οι «πράσινοι» θα ολοκληρώσουν μια σπουδαία μεταγραφή που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics