Breaking News
08 Οκτωβρίου 2020

Μέχρι την πέμπτη αγωνιστική η Ελλάδα του Γιάννη Γκούμα ήταν φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου της αλλά οι δύο συνεχόμενες ήττες από Κροατία (5-0) και η σημερινή από τη Λιθουανία (2-0) δυσκολεύουν πολύ το έργο της ομάδας. 

 

Κι αυτό διότι στα πρώτα ματς μετά την καραντίνα η ομάδα παρουσιάζει τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών όταν και ήταν αήττητη. Μάλιστα σε κανένα από τα δύο αυτά παιχνίδια δεν κατάφερε να σκοράρει και πλέον η υπόθεση πρόκριση έχει γίνει γρίφος για δυνατούς λύτες.

Ο Γιάννης Γκούμας προσπάθησε να παρατάξει την πιο δυνατή ομάδα με βάση τους παίκτες που διέθετε και το έκανε, αλλά επί χόρτου αυτό δεν βγήκε. Η Ελλάδα μπήκε στο ματς με σκοπό να επιτεθεί από την αρχή αλλά αιφνιδιάστηκε από τον Κίζας στο 17ο λεπτό ο οποίος νίκησε τον Τζολάκη με ωραίο διαγώνιο σουτ.  

Στη συνέχεια η Εθνική έπαιζε με νευρικότητα και άγχος σε όλο το παιχνίδι με τους Λιθουανούς ψύχραιμα να αναχαιτίζουν τις ελληνικές προσπάθειες και να προσπαθούν να απειλήσουν στην κόντρα. Έτσι στο 66΄ο Μεγελάιτις έκανε το 2-0. Παρά το γεγονός ότι ο Γκούμας έκανε και τις πέντε αλλαγές του τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος και το όνειρο της συμμετοχής στο EURO 2021 αρχίζει να δυσκολεύει επικίνδυνα.

Η σύνθεση της Εθνικής ομάδας:  Τζολάκης (ντεμπούτο), Ουές (59' Νάτσος), Κατράνης, Νικολάου, Κωνσταντόπουλος (ντεμπούτο), Παπανικολάου (59' Χατζηστραβός), Μπουζούκης (78' Ξενιτίδης), Τσιγγάρας, Γκαργκαλατζίδης (46' Εμμανουηλίδης), Τσαούσης (46' Βρουσάι), Δουβίκας.

Το θετικό είναι ότι είναι έχει τα τρία τελευταία παιχνίδια στην Ελλάδα με αντιπάλους την Κροατία, την Τσεχία και τη Σκωτία, δηλαδή τους υπόλοιπους διεκδικητές της πρόκρισης. Μάλιστα η Σκωτία έχει και ένα ματς λιγότερο (παίζει αύριο με την Τσεχία), ενώ στο κόλπο μπήκε και η Λιθουανία.

Η βαθμολογία του ομίλου μετά από 7 αγώνες

Τσεχία: 15 σε 7 ματς
Κροατία: 13 σε 7 ματς
Ελλάδα: 13 σε 7 ματς
Σκωτία: 11 σε 6 ματς
Λιθουανία: 7 σε 7 ματς
Σαν Μαρίνο: 0 σε 8 ματς

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics