Breaking News
13 Νοεμβρίου 2020

Έτοιμες οι προτάσεις προς το ΔΣ της ΟΜΑΕ


Η πανδημία του Covid-19 έχει δημιουργήσει σημαντικές ανακατατάξεις στον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό. Πολλά Πρωταθλήματα της ΟΜΑΕ δεν έχουν ολοκληρωθεί και φυσικά είναι πολύ δύσκολο να ολοκληρωθούν.

Ασφαλείς πληροφορίες μας, ωστόσο, αναφέρουν ότι ήδη από τουλάχιστον δύο διοργανώσεις έχουν ξεκινήσει ενέργειες, προκειμένου να κατατεθούν συγκεκριμένες προτάσεις προς την προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Οι προτάσεις θα αφορούν στο ενδεχόμενο παράτασης της αγωνιστικής σεζόν κατά δύο μήνες. Με άλλα λόγια, θα ζητηθεί από την Ομοσπονδία να συναινέσει ώστε να μπορέσουν –κορωνοϊου επιτρέποντος- να διεξαχθούν κάποιοι αγώνες τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, με απώτερο σκοπό να συμπληρωθούν οι απαιτούμενοι από την προκήρυξη αγώνες για να απονεμηθούν τα Πρωταθλήματα.

Το ζητούμενο, βεβαίως, είναι να αποφασίσει σχετικά η Ομοσπονδία, καθώς πρόκειται για μια διαδικασία αρκετά περίπλοκη που απαιτεί αρχικά την εισήγηση της Επιτροπής Αγώνων κι εν συνεχεία την έγκριση της Διοίκησης.

Ειδικά υπό καθεστώς Covid-19, με το προσωπικό να βρίσκεται σε αναστολή και τη Διοικούσα Επιτροπή να συνεδριάζει πιο αραιά για ευνόητους λόγους, είναι ένα θέμα που θα πρέπει να απασχολήσει άμεσα τους εμπλεκόμενους.
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics