Breaking News
28 Δεκεμβρίου 2020

Στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας με τη φανέλα της Πανέβεζις θα βρει και η νέα αγωνιστική περίοδος τον Ηρακλειώτη ποδοσφαιριστή Χρυσοβαλάντη Κοζορώνη.

 

Ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη ανήκει στην Πανεβέζις από τον Αύγουστο του 2020 καταγράφοντας πέντε (5) συμμετοχές στο πρωτάθλημα και ένα γκολ, ενώ κατέκτησε το κύπελλο Λιθουανίας. Επόμενος στόχος – τίτλος είναι το σούπερ καπ στις 27 ή 28 Ιανουαρίου κόντρα στην Ζάλγκιρις Βίλνιους.

Ο Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Εργοτέλη. Το 2012 “προβιβάστηκε” στην επαγγελματική ομάδα.

Στην Ηρακλειώτικη ομάδα έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2015 (μία σεζόν στη Football League και δύο στη Super League με απολογισμό 74 συμμετοχές – τέσσερα γκολ) κι επέστρεψε τον Σεπτέμβρη του 2018 μέχρι τον Ιανουάριο του 2019 (Football League, 11 συμμετοχές – ένα γκολ).

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των ΠΑΣ Γιάννινα (τρεις σεζόν), Λεβαδειακού, Χάμιλτον (Σκωτία), Πετρόλουλ (Ρουμανία) κλπ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics