Breaking News
05 Ιανουαρίου 2021

Κύπελλο Ελλάδας: Τρομερό… μπάχαλο λίγο πριν την κλήρωση της Τρίτης (5/1), καθώς η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να μην συμπεριλάβει τις ομάδες της Super League 2 στην κλήρωση - Έτσι θα γίνει η διαδικασία.

 

Απίστευτα πράγματα συνεχίζουν να συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων έδωσε το «ok» για την συμμετοχή των ομάδων της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας, χωρίς ωστόσο να επιτρέπει την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος, υποστηρίζοντας πως η νέα απόφαση θα παρθεί έπειτα από 10 ημέρες, χρονικό όριο που είναι εκτός του πλάνου της ΕΠΟ για το Κύπελλο Ελλάδας.

Για τον λόγο αυτό, παρά το «ok» των λοιμωξιολόγων, η Εκτελεστική Επιτροπή της ελληνικής Ομοσπονδίας αποφάσισε να μην συμπεριλάβει τις 12 ομάδες της δεύτερης κατηγορίας στην κλήρωση της Τρίτης (5/1) που θα διεξαχθεί στα γραφεία στο Πάρκο Γουδί. Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, στην κληρωτίδα θα έμπαιναν οι 12 σύλλογοι της SL2 και 8 ομάδες της πρώτης κατηγορίας, εκτός από την πρώτη εξάδα.

Πλέον, η ΕΠΟ είναι αναγκασμένη να αλλάξει άρδην το πρόγραμμα και την διαδικασία για το Κύπελλο Ελλάδας. Έτσι, το μεσημέρι της Τρίτης (5/1) στην κληρωτίδα θα μπουν οι ομάδες της Super League 1. Από τις 14 ομάδες, οι δύο θα περάσουν χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται έξι ζευγάρια, από τα οποία θα προκύψουν ισάριθμοι νικητές που με την προσθήκη των δύο συλλόγων που δεν αγωνίστηκαν θα σχηματίσουν τους προημιτελικούς.

Παρακολουθήστε σε live streaming από το κανάλι της ΕΠΟ στο Youtube την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας…

ONSPORTS.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics