Breaking News
09 Ιανουαρίου 2021

Εκτός απροόπτου η Ολυμπιονίκης του Ρίο θα κάνει την επανεμφάνισή της στον κλειστό στίβο σε μίτινγκ στην Γαλλία στις 30 Ιανουαρίου
Θοδωρής Γεωργαντάς 


Katerina Stefanidi, of Greece, competes in the women's pole vault final at the World Athletics Championships in Doha, Qatar, Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/David J. Phillip)

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της Κατερίνας Στεφανίδη στους αγώνες έχει αρχίσει με την «χρυσή» Ολυμπιονίκη να προετοιμάζεται για την φετινή της πρεμιέρα που – εκτός απροόπτου – θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιανουαρίου στο μίτινγκ (μόνο για το επί κοντώ) της γαλλικής πόλης Τουρκουά.

Η τελευταία εμφάνιση της Στεφανίδη στους στίβους ήταν στον τελικό του αγωνίσματός της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα (κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο) στις 29 Σεπτεμβρίου του 2019. Στον κλειστό στίβο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνίστηκε έχει να αγωνιστεί από τις αρχές Μαρτίου του 2019, όταν συμμετείχε στους Πανευρωπαϊκούς κλειστού της Γλασκόβης και πήρε την τέταρτη θέση.

Στόχος της στην φετινή σεζόν του κλειστού στίβου είναι το χρυσό μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς κλειστού που θα γίνουν στην Πολωνία το πρώτο σαββατοκύριακο του Μαρτίου.
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics