Breaking News
15 Ιανουαρίου 2021

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν μαζί για τα επόμενα 5 χρόνια


O Xουάν Νέιρα ήρθε στον ΟΦΗ το 2018, ενώ από το ντεμπούτο του κιόλας εντυπωσίασε σημειώνοντας δύο γκολ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Έτσι οι «Κρητικοί» θέλησαν να τον κρατήσουν για πολλά χρόνια στη χώρα μας, κάτι που κατάφεραν σήμερα, καθώς ο Αργεντίνος συμφώνησε να επεκτείνει την συνεργασία του ως το 2025.

Πλέον βάση και της ηλικίας του (31) δεν πρέπει να αποκλείσουμε το σενάριο, ο ποδοσφαιριστής να «κρεμάσει τα παπούτσια του» στον Κρητικό σύλλογο. Ο Αργεντίνος έχει αγωνιστεί ως τώρα σε 58 αγώνες με την ελληνική ομάδα έχοντας σημειώσει 14 τέρματα, ενώ όπως όλα δείχνουν αργά η γρήγορα θα σπάσει και το φράγμα των 100.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Juan Neira, ο οποίος θα φορά τα ασπρόμαυρα ως το καλοκαίρι του 2025.

Η αργεντίνικη παροικία της Κρήτης θα συνεχίσει να απαρτίζεται από ένα εκλεκτό της μέλος, αφού ο… δικός μας Juan θα παραμείνει κάτοικος Ηρακλείου για τέσσερα ακόμα χρόνια.

Μετά από δυόμισι αγωνιστικές σεζόν, στις οποίες έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πορεία της ομάδας μας και την επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπειτα από διάστημα 20 ετών, ο εκ των αρχηγών του ΟΦΗ ανανέωσε τη συνεργασία του και θα συνεχίσει να ηγείται εντός αγωνιστικού χώρου!

Ο Neira εντάχθηκε στο ρόστερ του ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2018 και μέχρι σήμερα έχει συνολικά 69 συμμετοχές, 17 γκολ και 11 ασίστ στο ενεργητικό του.
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics