Breaking News
26 Ιανουαρίου 2021

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Superleague Interwetten, με τον Άρη να φιλοξενεί τη Λάρισα (19:30 NS 2) και τον ΟΦΗ να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (17:15 NS 1).


Με στόχο να παραμείνει στο ρετιρέ της βαθμολογίας ο Άρης θέλει μόνο νίκη απέναντι στην προτελευταία Λάρισα, η οποία βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και ψάχνει αντίδραση έπειτα την αλλαγή προπονητή και την έλευση του Τζιανλούκα Φέστα. Οι "κίτρινοι" θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στο διπλό της Ριζούπολης για να βρεθούν -προσωρινά- μόνοι στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ψάχνοντας το πρώτο τρίποντο στο "Βικελίδης" μετά από τρεις εβδομάδες και τις δύο σερί ήττες από ΑΕΚ, Παναθηναϊκό.

Ο Άκης Μάντζιος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού πλέον επέστρεψαν τόσο ο Μπεναλουάν (από τιμωρία και τραυματισμό), όσο και ο Ματίγια. Σχεδόν πλήρεις όμως θα παραταχθούν και οι Θεσσαλοί, με μοναδική απουσία τον νεοαποκτηθέντα Μαξιμένκο που κουβαλάει τιμωρία από την προηγούμενη ομάδα του, κυνηγώντας μόλις τη δεύτερη νίκη της σεζόν για να ανασάνουν βαθμολογικά.

Στο παιχνίδι με το οποίο ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής, ο ΟΦΗ παίζει τα... ρέστα του για την είσοδο στα πλέι οφ απέναντι στον ελλιπή Αστέρα Τρίπολης, αφού ήδη βρίσκεται στο -8 από την εξάδα και με ενδεχόμενη νέα ήττα βγαίνει οριστικά εκτός διεκδίκησης. Χωρίς νίκη, αλλά και γκολ για τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια οι Κρητικοί, που θα έχουν ξανά τον Μεγιάδο ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ εδώ και καιρό απουσιάζουν οι Ναμπί, Σακόρ, Γιάννου, Μαρινάκης, Βαζ. Την ίδια στιγμή ο Αστέρας θέλει να επιβεβαιώσει το δυνατό του μομέντουμ ερχόμενος από τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, ωστόσο θα έχει και σημαντικές απώλειες, αφού απουσιάζει ο πρώτος σκόρερ Μπαράλες, με τον επίσης τιμωρημένο Βαλιέντε, καθώς επίσης οι Κώτσιρας, Ιγκλέσιας, Γκόμεζ.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Όπου κι αν είσαι είναι και το καζίνο σου, με Live Blackjack & Ρουλέτα και τραπέζια με Έλληνες dealers αποκλειστικά για τα μέλη της Stoiximan. Πάτα εδώ!

Τρίτη 26/1
17:15 ΟΦΗ-Αστέρας NS 1
19:30 Άρης-Λάρισα NS 2

Τετάρτη 27/1
15:00 Βόλος-Παναθηναϊκός
17:15 ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα
17:15 Λαμία-Απόλλων Σμύρνης
19:30 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Πέμπτη 28/1
17:15 Παναιτωλικός-Ατρόμητος
SDNA.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αλπικό Σκι: Νίκη για τον Κρίτσμαερ στην Αυστρία

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics