Breaking News
04 Φεβρουαρίου 2021

Κύπελλο Ελλάδας 6η φάση - (2ος αγώνας): Οι Κρητικοί δεν πήραν τη ρεβάνς και ο Βόλος «άρπαξε» το εισιτήριο για τους «8»
Καραχάλιου Μαρία  

 

Η ομάδα της Κρήτης υποδέχτηκε τον Βόλο, θέλοντας να πάρει την ρεβάνς ( 2-0 ο πρώτος αγώνας).

Στο δεύτερο κιόλας λεπτό ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, με σουτ στην κίνηση από τον Μήτογλου, και την μπάλα να περνά λίγο άουτ. Στο 4΄ο Μπαρτόλο βγήκε πάλι με προϋποθέσεις, προσπάθησε να περάσει τον Σωτηρίου αλλά κάλυψε σωστά ο κίπερ του ΟΦΗ.

Ο Βόλος μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, και στο 7΄ ο Σωτηρίου μπλόκαρε σουτ του Μαρτίνες. Η πρώτη προσπάθεια του ΟΦΗ, ήταν στο 9’ με σέντρα-σουτ του Στούρτζεον από τα δεξιά, όπου μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Γκαραβέλης.

Αυτό ήταν και η αρχή… του γκολ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Σαρδινέρο με ωραία δυνατή κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Γιαννούλη άνοιξε το σκορ για τους Κρητικούς. Ο ΟΦΗ πέτυχε το γρήγορο γκολ που ήθελε, ώστε να έχει ελπίδες. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού μάλιστα, αφού ο Βόλος είχε την ευκαιρία.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν. Ο Βόλος πείσμωσε και η απάντηση στον ΟΦΗ ήταν άμεση. Στο 19’ από σέντρα του Μπαρτόλο από τα αριστερά, έπειτα από σουτ του Νίνη, ο Δουβίκας βρέθηκε πλάτη με την εστία, γύρισε και σκόραρε διαμορφώνοντας το 1-1.

Ο Βόλος απλοποίησε την κατάσταση με αυτό το γκολ, αφού ο ΟΦΗ χρειάζονταν τρία γκολ για να πάρει το εισιτήριο των “8”. Ο ρυθμός στο παιχνίδι έπεσε αισθητά. Στο 25’ γέμισμα του Γιαννούλη από τα αριστερά, δεν απείλησε τον Γκαραβέλη. Αρκετά ήταν τα λάθη για τους Κρητικούς, οι οποίοι επιχειρούσαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα.

Στο 30΄ο ΟΦΗ δημιούργησε ευκαιρία αλλά ο Σαρδινέρο αστόχησε από δύσκολη θέση στην περιοχή. Ο Βόλος προσπαθούσε να πιέσει ψηλά για να σπάσει την ανάπτυξη των Κρητικών. Ο Δουβίκας βρέθηκε στο 38’ απέναντι από τον Σωτηρίου, που βγήκε έγκαιρα και απέκρουσε με τα πόδια το πλασέ του.

Πέντε λεπτά πριν το ημίχρονο, ο Μεγιάδο είδε την κίτρινη κάρτα για ένα φάουλ στον Νίνη στη μεσαία γραμμή. Στο 45’ μακρινό σουτ του Νέιρα κατέληξε άουτ, όπως και στο 45+1 από τον Γιαννούλη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Βόλο να πιέζει. Οι Κρητικοί μπήκαν με 4-2-3-1.

Στο 50’ οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία να διευρύνουν το σκορ τους. Ο Δουβίκας πλάσαρε από κοντά, ο οποίος ξέφυγε από τον Γιαννούλη αλλά απέκρουσε ο Σωτηρίου. Ο ΟΦΗ εξακολουθούσε να δυσκολεύεται. Στο 55’ έκανε σέντρα ο Ουές από τα δεξιά αλλά ο Γκαραβέλης μάζεψε, ενώ στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Καστάνιος.

Το πρώτο τέταρτο οι Κρητικοί είχαν την μπάλα στα πόδια τους όμως δεν μπορούσαν να μπουν στην περιοχή του Βόλου. Στο 61’ ο Μπαρτόλο έτρεξε στην κόντρα για τον Βόλο, έψαξε τον Περέα, αλλά δεν κατάφερε να τον βρει μέσα στην περιοχή.

Στο 64’ σωτήρια παρέμβαση από τον Σωτηρίου, με τον Περέα να μην μπορεί να τον νικήσει μέσα από την περιοχή. Τρία λεπτά μετά κίτρινη αντίκρισε ο Τέκιο, ενώ παράλληλα οι φιλοξενούμενοι «καθαρίζαν» όλες τις στατικές μπάλες που είχε κερδίσει ο ΟΦΗ.

Στο 71’ καλή σέντρα του Σολίς από τα αριστερά και…παραλίγο αυτογκόλ από τον Βόλο, με τον Στούρτζεον να μην καταφέρνει να πάρει την κεφαλιά. Οι τελικές ήταν 10-7 υπέρ του Βόλου. Οι φιλοξενούμενοι διατηρούσαν «χαλαρά» το 1-1 με τους Κρητικούς να μην αντιδράνε.

Στο 81’ από σέντρα του Σολίς, ο Φεράρι με το στήθος γύρισε στον Γκαραβέλη. Τα επόμενα λεπτά, εγίναν ορισμένες αλλαγές προκειμένου να πάρουν στα πόδια τους παιχνίδια νέοι παίκτες. Στην ουσία ο Βόλος είχε εξασφαλίσει την πρόκριση. Στο 86’ ο Νέιρα αντικρίζει κίτρινη κάρτα για φάουλ στη μεσαία γραμμή.

Τα λεπτά των καθυστερήσεων ήταν τρία, χωρίς ωστόσο κάποια μεγάλη ευκαιρία για τις δύο ομάδες.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Κοροβέσης(Σολίς), Γιαννούλης, Διαμαντής, Βαφέας(Καστάνιος), Ουές(Γρίβας), Νέιρα, Μεγιάδο, Στάικος(Σελίμοβιτς), Στούρτζεον(Φερέιρα), Σαρδινέρο

ΒΟΛΟΣ(Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Τέκιο(Σάντσες), Φεράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Ριένστρα, Τσοκάνης, Μαρτίνες(Κρητικός), Δουβίκας, Μπαρτόλο(Περέα), Νίνης
sports3.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Με άρωμα Ελλάδας τα πρωταθλήματα Σερβίας και Βουλγαρίας

 

Σήμερα 04 Φεβρουαρίου γιορτάζουν

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics