Breaking News
07 Φεβρουαρίου 2021

Πρόβα πριν την αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν για το Europa League, αποτελεί το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, για τον Ολυμπιακό.

 

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη, σε ένα ματς που οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη για την αφιερώσουν στα θύματα της Θύρας 7, καθώς αύριο συμπληρώνονται 40 χρόνια από εκείνη την μαύρη μέρα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Οι Κρητικοί, τώρα, θέλουν να βγάλουν αντίδραση, αφού στα τελευταία ματς έχουν προβληματική εικόνα και ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν τα σύννεφα την εμφάνισή τους πάνω από τον Γιώργο Σίμος.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στον πρώτο γύρο στο Ηράκλειο, παίζοντας μόλις το δεύτερο παιχνίδι του εκτός έδρας και κάνοντας την πρώτη εκτός έδρας νίκη.

Ο ΟΦΗ έχει μετρημένα καλά αποτελέσματα με τον Ολυμπιακό, μάλιστα μετά την πρωτοχρονιά έχει να πάρει βαθμό 16 χρόνια και να κάνει νίκη 21 χρόνια.

Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει και τα έξι τελευταία παιχνίδια του με τον ΟΦΗ, μετά τη νίκη των Κρητικών στις 21 Οκτωβρίου 2018 με 1-0 (35’ κεφαλιά Βουό).

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:15 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 2HD, ενώ για την εξέλιξή της, θα ενημερώνεστε από το Live Chat του OnSports.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πινγκ πονγκ: Δεύτερη νίκη για τη Γκρενζάου του Σγουρόπουλου στη Μπουντεσλίγκα

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics