Breaking News
07 Μαρτίου 2021

13Η αγωνιστική Super League 2

 

85' ΓΚΟΟΟΟΛ για την ομάδα μας!! Απίστευτα πράγματα στο Παγκρήτιο. Δεύτερο προσωπικό γκολ για τον Πατρινό ο οποίος μόνος του μέσα απ' την περιοχή περνάει τον Στεφανάκο και με πλασέ γράφει το 6-0!

81' ΓΚΟΟΟΛ για την ομάδα μας! Πετυχαίνει πέμπτο γκολ ο Εργοτέλης, αυτή τη φορά με τον Μπουρσέλη. Ο Μπουρσέλης με ωραίο πλασέ μέσα απ' την περιοχή γράφει το επιβλητικό 5-0!

78' Γύρισμα απ' τον Μανουσάκη στην περιοχή ο Μπουρσέλης ερχόμενος με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ.

76' Διπλή αλλαγή για τον Εργοτέλη. Σαρρής και Αλεξάκης στο παιχνίδι αντί των Πέϊο και Μαζουλουξή.

74' ΓΚΟΟΟΟΛ για την ομάδα μας! Σουτ απ' τον Μπουρσέλη έξω απ' την περιοχή, πέφτει ο Στεφανάκος και αποκρούει και στην συνέχεια ο επερχόμενος Πατρινός στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0!

67' Τρίτη αλλαγή για τον Εργοτέλη, με τον Πατρινό να βγαίνει απ' το παιχνίδι δίνοντας την θέση του στον Πατρινό.

66' Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για την ομάδα μας! Ο Τσέλιος βγήκε σε θέση τετ α τετ έσπασε την μπάλα στον Μανουσάκη που ερχόταν από πίσω με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα άουτ σε κενή εστία.

64' ΓΚΟΟΟΟΛ για την ομάδα μας! Πανέμορφη ομαδική ενέργεια απ' τους κιτρινόμαυρους, με τον Conraad να δίνει μια εξαιρετική ασίστ στον Μανουσάκη στο ύψος της μικρής περιοχής, με τον τελευταίο να πλασάρει και να γράφει το 3-0.

61' Πρώτη διπλή αλλαγή και από τον Γιάννη Ταουσιάνη, με τον Μπουτσάκη και τον Κωστανάσιο να βγαίνουν απ' το παιχνίδι δίνοντας την θέση τους στον Appi και τον Μπουρσέλη.

58' Κίτρινη κάρτα στον Πέϊο.

54' Διπλή αλλαγή για την Δόξα. Σαμπανίδης και Παρασκευάς μπαίνουν στο ματς αντί των Τάσιου και Σπυροπουλου.

51' Γύρισμα απ' τον Μπουτσάκη στην περιοχή, η μπάλα απομακρύνεται αρχικά με τον Τσέλιο να έρχεται με φόρα και να κάνει το σουτ αλλά ο Στεφανάκος απέκρουσε.

49' ΓΚΟΟΟΟΛ για την ομάδα μας! Ο Conraad βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας, απ' τα αριστερά και με ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0.

47' Δοκάρι για την Δόξα. Ο Μενσά με δυνατό σουτ έξω απ' την περιοχή σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι με την μπάλα στη συνέχεια να βρίσκει στην πλάτη του Κατσιμήτρου που βρισκόταν εν κινήσει και στη συνέχεια μπλόκαρε.

Ξεκινάει το δεύτερο μέρος.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

45' Εκτέλεση φάουλ απ' τον Σερβιλάκη απ' τα αριστερά ο Κωστανάσιος ξεφεύγει απ' τα μαρκαρίσματα αλλά δεν καταφέρνει να πιάσει γεμάτα το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Ένα λεπτό οι καθυστερήσεις.

39' Κίτρινη κάρτα στον Μπουτσάκη.

36' Σουτ απ' τον Μαυριά από τα αριστερά ο Κατσιμήτρος πέφτει και μπλοκάρει.

33' Κίτρινη κάρτα παίρνει ο προπονητής της Δόξας, Θανάσης Κολιτσιδάκης για έντονες διαμαρτυρίες.

31' Κίτρινη κάρτα στον Μενσά για φάουλ στον Πέϊο.

29' Δυνατό σουτ απ' τον Αγγελόπουλο έξω απ' την περιοχή η μπάλα φεύγει άουτ.

27' Τεράστια ευκαιρία για την ομάδα μας! Ο Conraad βρέθηκε σε θέση βολής από τα δεξιά εντός της μικρής περιοχής, με τον Ολλανδό να πλασάρει και την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα απ' το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Στεφανάκου.

25' Κίτρινη κάρτα στον Μπελεβώνη για φάουλ στον Τσέλιο και έντονες διαμαρτυρίες απ' τον πάγκο τον φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα να δεχθούν παρατηρήσεις απ' τον 4ο διαιτητή.

Ο Εργοτέλης στα πρώτα είκοσι λεπτά, ελέγχει πλήρως το παιχνίδι πιέζοντας ψηλά και προσπαθώντας να δημιουργήσει προϋποθέσεις για ακόμα ένα γκολ.

16' Δυνατό σουτ απ' τον Μπουτσάκη έξω απ' την περιοχή η μπάλα περνάει ψηλά άουτ.

14' Σουτ του Μενσά ο Κατσιμήτρος είναι σε ετοιμότητα.

8' ΓΚΟΟΟΟΛ για την ομάδα μας! Ο Ηλίας Τσέλιος για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πετυχαίνει γκολ ξανά ανοίγοντας το σκορ στο Παγκρήτιο. Ο Τσέλιος βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας, μετά από βαθιά μπαλιά βγήκε τετ α τετ και προσπερνώντας τον Στεφανάκο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο πλασέ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε!

Πριν την σέντρα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ντίνου Συγγενίδη.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ζέσταμα τους, και μεταβαίνουν στα αποδυτήρια ώστε να ετοιμαστούν για την έναρξη του παιχνιδιού.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Neral, Σερβιλάκης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής (Σαρρής 76') Πέϊος (Αλεξάκης 76') Τσέλιος, Μπουτσάκης (Appi 61') Μανουσάκης, Κωστανάσιος (Μπουρσέλης 61') Conraad (Πατρινός 67')

Αναπληρωματικοί: Τζελέπης, Κοκκίνης, Μπουρσέλης, Πατρινός, Αλεξάκης, Σαρρής, Appi, Bote, Ποζατζίδης

Δόξα Δράμας (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Σπυρόπουλος (Σαμπανίδης 54'), Μαρινάκης, Μαυρίας, Μπελεβώνης, Τάσιος (Παρασκευάς 54'), Niba, Μπολακης, Κουτσιανικούλης, Αγγελόπουλος, Μενσά

Αναπληρωματικοί: Θεοδοσιάδης, Πινδώνης, Φυτόπουλος, Κουκόλης, Σαμπανίδης, Παρασκευάς, Παπαϊωάννου, Κυριακίδης, Barranco

Διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Καλλής (Αν. Αττική) , Αθανασίου (Θεσσαλίας)

4ος: Κουκουράκης (Χανίων)

Διαβάστε επίσης:

Σήμερα 07 Μαρτίου γιορτάζουν

ΟΦΗ: Παράπονα οπαδών σε Σαμαρά, Πουρσανίδη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics