Breaking News
24 Μαρτίου 2021

Μεγάλο ντέρμπι στο κλειστό του Αγ. Θωμά, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

 

Το εξ' αναβολής ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό (20:00, ΕΡΤ 3) ολοκληρώνει την πρώτη φάση του πρωταθλήματος της Volley League.

Ο Παναθηναϊκός ισοβαθμεί με τον Φοίνικα στους 27 βαθμούς και είναι στο -9 από τον Ολυμπιακό επομένως η νίκη είναι μονόδρομος με δεδομένο πως η βαθμολογία μεταφέρεται στη β΄φάση και δεν υπάρχουν πλέι οφ. Οι πράσινοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες στην έδρα τους επί του Φιλίππου και του Φοίνικα με 3-0 και 3-2 σετ αντίστοιχα.

Αλλά και ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να «καθίσει» πάνω στο πολύτιμο βαθμολογικό αβαντάζ που έχει αποκτήσει. Απεναντίας θέλει να δώσει στον μεγάλο αντίπαλό του την χαριστική βολή για να μεγαλώσει στους 12 βαθμούς τη μεταξύ τους βαθμολογική διαφορά κάνοντας ένα ακόμα μεγάλο βήμα για τον τίτλο.

  το ματς του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 3-0 σετ.

Τα σημερινά ματς
13η αγωνιστική
18:00 (L.S.T.V.): Α.Π.Σ.Φίλιππος - Α.Ο.Π.Κηφισιά

14η αγωνιστική
18:00 (L.S.T.V.): Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ - Ο.Φ.Η.
20:00 (ΕΡΤ-3): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
onsports.gr
Διαβάστε επίσης:

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics