Breaking News
30 Μαρτίου 2021

Ο Θωμάς Τόκας ανέλαβε το τιμόνι στην ομοσπονδία γκολφ, το νέο διοικητικό συμβούλιο
Δημήτρης Ντζάνης 

 

Ο Θωμάς Τόκας είναι ο νέος πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας γκολφ, μετά τις αρχαιρεσίες της Κυριακής. Ήταν ο μόνος υποψήφιος στις εκλογικές διαδικασίας, αντικαθιστώντας τον επί σειρά ετών πρόεδρο Πέτρο Δούκα. Στις εκλογές μετείχαν έξι συνολικά εκπρόσωποι ομίλων, με τον Θωμά Τόκα να εκλέγεται και ως τακτικός εκπρόσωπος στην ΕΟΕ.

Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου: Πρόεδρος: Θωμάς Τόκας, Αντιπρόεδρος Άννα Αποστολίδου, Γενικός Γραμματέας Νίκος Πλατής, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Βαγιανός Γαμβρούδης, Ταμίας Ευστράτιος Πανταζίδης, Αναπληρωτής Ταμίας Ιωάννης Μπενετάτος, Μέλος Ιωάννης Καρλής, Αναπληρωματικό Μέλος Ιωάννης Κρητικός.

sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Κομπλέ η Εθνική, έτοιμοι Πέλκας - Γιαννούλης! [vid]

Όλα τα ζώδια 30/03

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics