Breaking News
02 Απριλίου 2021

Μάρτυρες ενός περίεργου και συνάμα σπάνιου περιστατικού έγιναν οι κάτοικοι της Λάρισας οι οποίοι είδαν ένα άλογο να τρέχει μόνο του στο κέντρο της πόλης.


Έντρομοι οδηγοί νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (1/4) είδαν ένα άλογο να περνά ανάμεσα στα οχήματά τους επί της οδού Ιωαννίνων, στη διασταύρωση με την οδό Χατζημιχάλη, κοντά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας.

 Άγνωστο πως, το άλογο ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του και άρχισε να… βολτάρει στους δρόμους. Ένα αστικό λεωφορείο ακινητοποιήθηκε για λίγα λεπτά, με περαστικούς να επιχειρούν να απομακρύνουν το άλογο. Αυτό όμως έφυγε με ταχύτητα και κατευθύνθηκε προς την πλατεία της Φιλιππούπολης, εκεί όπου άφησε άφωνους τους δεκάδες πολίτες που απολάμβαναν το ηλιόλουστο απόγευμα.

 Πιο ψύχραιμοι και προφανώς γνώστες, επιχείρησαν να το προσεγγίσουν όπως θα δείτε στο βίντεο, σε πεζοδρόμιο επί της οδού Χατζημιχάλη, μπροστά από εμπορικά καταστήματα.

sdna.gr

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

ΟΦΗ: Έξω και ο Νέιρα με ΠΑΣ, επέστρεψε ο Σελίμοβιτς

Ο καιρός σήμερα 02/04/2021

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics