Breaking News
18 Απριλίου 2021

Ο Βαλεντίνο Ρόσι ανησυχεί για τη φόρμα του μετά τα δοκιμαστικά του Πορτιμάο.

MotoGP: Ανήσυχος ο Ρόσι

 Ανήσυχος είναι ο Βαλεντίνο Ρόσι μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα στο MotoGP. Ο Ιταλός της Petronas SRT βλέπει τους άλλους αναβάτες της Yamaha να είναι αρκετά πιο γρήγοροι από αυτόν.

Ο 9φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κατατάχθηκε 17ος για το γκραν πρι Πορτογαλίας, 1,1 δευτερόλεπτο πίσω από τον Φάμπιο Κουαρταράρο, που ξεκινάει από την pole με ίδια μοτοσυκλέτα.

«Οι δυο εργοστασιακές Yamaha των Βινιάλες και Κουαρταράρο είναι πιο δυνατές, είναι ταχύτερες από μένα. Οπότε ανησυχώ, επειδή περίμενα και θα προσπαθήσω να είμαι πιο ανταγωνιστικός. Αλλά ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό είναι να δουλέψουμε και να το πάρουμε βήμα-βήμα για να βελτιωθούμε» έιπε ο Ρόσι.

Το Πορτιμάο δεν είναι μια από τις αγαπημένες πίστες του Ιταλού, έχοντας άλλον έναν κακό αγώνα πέρυσι. Ο Ρόσι δήλωσε σχετικά: «Είναι δύσκολο να κάνεις μεγάλο βήμα, αλλά κάθε πίστα είναι διαφορετική. Εδώ, σε σύγκριση με το Κατάρ είμαι καλύτερος, αλλά δεν είμαι στο κορυφαίο γκρουπ. Είμαι ταχύτερος σε σχέση με πέρυσι, αλλά δεν είναι αρκετά καλό για να παλέψω για καλές θέσεις.»
sports3.gr

Διαβάστε επίσης

Γ’ Εθνική: Κρίσιμα παιχνίδια - Όλο το πρόγραμμα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ώρα... κούπας - Το κανάλι του τελικού

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics