Breaking News
27 Απριλίου 2021

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο πρεσβευτής του Λασιθίου ΟΦΙ στην Δράμα κερδίζοντας την Δόξα με το εντυπωσιακό 0-3 στην πρεμιέρα των play out.

 

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο πρεσβευτής του Λασιθίου ΟΦΙ στην Δράμα κερδίζοντας την Δόξα με το εντυπωσιακό 0-3 στην πρεμιέρα των play out.

Η ομάδα του Τιμόθεου Καβακά διατήρησε τις όποιες ελπίδες της αναλογούν για παραμονή στην κατηγορία, έχοντας σε εξαιρετική μέρα όλους τους ποδοσφαιριστές της.


Το πρώτο ημίχρονο καθόρισε την μοίρα της αναμέτρησης, τα γκολ των Μπαράτα (10΄) και Περδίκη(29΄) διαμόρφωσαν το 0-2 και στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν πιο απλά. Ο Κούστα στο 82΄ έβαλε και το δικό του όνομα στον πίνακα των σκόρερ του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΙ ήταν αποτελεσματικός και έκανε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Οι Λασιθιώτες προηγήθηκαν στο 10΄ με εκπληκτικό τέρμα του Μπαράτα που διέσχισε το μισό γήπεδο και σούταρε στα δίχτυα.

 Ο Χατζητερζόγλου έδιωξε πάνω στην γραμμή σουτ του Κουτσιανικούλη στο 15. Λίγο αργότερα στο 29΄ έγινε το 0-2, όταν ο Ντούνης εκτέλεσε φάουλ και ο Περδίκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το τετ τα τετ του Κουτσιανικούλη στο 33΄ πέρασε άουτ για να κλείσει το ημίχρονο 0-2.

Με ωριμότητα σωστή διαχείριση του 0-2, ο ΟΦΙ κράτησε εύκολα στην άμυνα, ενώ επιθετικά έβγαλε συνεργασίες και σε μια από αυτές ήρθε το 0-3 στο 82΄ όταν συνδυάστηκαν οι Κούστα-Βουό έπαιξαν το 1-2 και ο πρώτος με σουτ μέσα από την περιοχή σκόραρε.

Είχε διπλή ευκαιρία να κάνει το 0-4 με τους Κούστα-Γκίνη στο 88΄ , αλλά ο Στεφανάκος απόκρουσε δύο φορές εντυπωσιακά.

Δόξα Δράμας(Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Πινδώνης(46΄Σαμπανίδης), Μαρινάκης(46΄ Αγγελόπουλος), Μαυριάς, Κουκόλης, Παρασκευάς, Χάμοντ, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης, Άντερσον, Μπαράνκο(70΄ Μενσά).

ΟΦΙ(Τιμόθεος Καβακάς): Παπαδόπουλος, Καψάλης, Περδίκης(75΄ Σμίλτος), Ζήσης(66΄ Αρναούτογλου), Χατζητερζόγλου, Λεμονής, Φουάσης(75΄ Μασουέρο), Γκίνη, Μπαράτα(60΄ Βογιατζής), Κούστα, Ντούνη(75΄ Βουό)

Διαβάστε επίσης

ΟΦΗ: Καθαρός ο υπέρηχος του Σολίς

Παγκόσμιο RSX – Βύρων Κοκκαλάνης: Το χάλκινο μετάλλιο είναι δικό του [ vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics