Breaking News
09 Μαΐου 2021

Αστέρας Τρίπολης- Ολυμπιακός 0-0: Super League Interwetten- 8η αγωνιστική playoffs: Στον αγώνα που δεν είχε κανένα ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον

 

Σ’ ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, στην Τρίπολη, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Super League Interwetten, Αστέρας και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0, χωρίς να στεναχωρηθεί κάποιος από τους δύο.
Ο Πέδρο Μαρτίνς έχοντας στεφθεί πρωταθλητής χρησιμοποίησε οκτώ Έλληνες παίκτες, με τους Τζολάκη και Σουρλή να παίρνουν φανέλα βασικού, στο αρχικό σχήμα.
Στο 6’ ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με απευθείας χτύπημα φάουλ του Μπουχαλάκη, με την μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από την εστία του Παπαδόπουλου, που έδειχνε ανήμπορος να αντιδράσει.
Και στο 17’ ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που είχε δοκάρι με τον Ανδρούτσο, ο οποίος δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 22΄ακόμη μια ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» με τον Χασάν που έπιασε κεφαλιά μετά από σέντρα του Χολέμπας. Η μπάλα πέρασε δίπλα απ’ την εστία του Παπαδόπουλου.
Στο 32’ ακόμη ένα σουτ του Μπουχαλάκη πέρασε άουτ σε μία επίθεση του Ολυμπιακού με προϋποθέσεις.
Στο 42’ ο Χασάν επιχείρησε κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Χολέμπας, αλλά και πάλι η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με 0-0.
O Ολυμπιακός μπήκε με τρεις αλλαγές με Μασούρα, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί στο Β΄ημίχρονο με τον Μαρτίνς στο 100ο παιχνίδι στον πάγκο του Ολυμπιακού να ψάχνει ξεκάθαρα το γκολ και τη νίκη.
Με αλλαγές και οι γηπεδούχοι, οι οποίοι δεν είχαν καμία τελική στο Α΄ημίχρονο.

Στο 48’ ο Αστέρας είχε την πρώτη του τελική με τον Τζίμα να κυνηγά την μπάλα, ο Σουρλής γύρισε στον Τζολάκη, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έδιωξε, η μπάλα κόντραρε στον παίκτη του Αστέρα και πέρασε άουτ.
Στο 51’ ο Ολυμπιακός απείλησε και πάλι από…αέρος, στην κεφαλιά του νεοεισερχόμενου Ελ Αραμπί, ο Παπαδόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 53’ ο Αστέρας έδειξε τις διαθέσεις του, με το σουτ του Γκόμες στην κίνηση έξω από την περιοχή, χωρίς όμως να απειληθεί ο Τζολάκης.

Ο Αστέρας εμφανίστηκε λίγο πιο επιθετικός σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Ολυμπιακός δυσκολευόταν να πατήσει στην περιοχή των Αρκάδων. Στο 74’ ο Γκόμες επιχείρησε ένα σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Η 5η αλλαγή της ομάδος του Ολυμπιακού, στο 83’ ήταν ο νεαρός τερματοφύλακας Ηλίας Καραργύρης στη θέση του επίσης νεαρού Κωνσταντίνου Τζολάκη, που φόρεσε φανέλα βασικού.

Αστέρας (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Καστάνιο, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Μουνάφο (46’ Μπελόκ), Βαλιέντε (68’ Κανελλόπουλος), Γκόμες (74’Ριέρα), Ρετζίς Κρέσπι, Αλί Μπαμπά (68’ Τιλίκα), Μπαράλες (46’ Τζίμας).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης (83’ Καραργύρης), Ανδρούτσος, Καλογερόπουλος (62’ Σεμέδο), Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Καμαρά (46’ Μασούρας), Μπουχαλάκης, Σουρλής, Μπρούμα (46’ Βαλμπουενά) Βρουσάι (46’ Ελ Αραμπί), Χασάν.

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-0

Γκολ: –

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης

Κίτρινες: 52’ Ανδρούτσος, 60’ Καλογερόπουλος,

Κόκκινες: –

Διαβάστε επίσης

spors324.gr

Εργοτέλης - Χανιά 2-0 [vid]

 

ΠΑΟΚ - Άρης 2-0 [vid]

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics