Breaking News
28 Μαΐου 2021

Η πανδημία βρήκε την ΠΑΕ Χανιά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της περσινής Super League 2.

 

Η πανδημία βρήκε την ΠΑΕ Χανιά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της περσινής Super League 2. Παράλληλα με τις ενέργειες για αύξηση των ομάδων της Super League, που θα την έφερνε σαν επιλαχούσα εκεί, η ΠΑΕ Χανιά ετοιμάστηκε για να πρωταγωνιστήσει και πάλι.

Τα προβλήματα της ομάδας ήταν στην επίθεση, αφού χρειάστηκε να περάσουν 16 παιχνίδια για να πετύχει δύο γκολ σε ένα παιχνίδι! Πέτυχε μόλις 22 γκολ, μόνο δύο άλλες πέτυχαν λιγότερα. Οι οκτώ από τις 11 νίκες της ΠΑΕ Χανιά ήταν με 1-0!


Ο προπονητής
Ο Αλέκος Βοσνιάδης είχε αναλάβει τον Κισσαμικό στις 17 Δεκεμβρίου 2018. Έκανε καλή πορεία, που επανέλαβε και πέρσι, όταν έφερε την ΠΑΕ Χανιά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας όταν έγινε η διακοπή λόγω της πανδημίας. Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με προσδοκίες, αλλά η ΠΑΕ Χανιά είχε μεγάλη δυσκολία στο γκολ, οπότε και στη νίκη. Όταν στις 21 Φεβρουαρίου η ΠΑΕ Χανιά χάνει από τον Απόλλωνα Λάρισας, ο Αλέκος Βοσνιάδης αντικαθίσταται. Τη ημέρα εκείνη έχει απολυθεί από την Παναχαϊκή ο Νίκος Παπαδόπουλος και αμέσως προσλαμβάνεται. Ο 50χρονος τεχνικός οδήγησε την ομάδα στην εξάδα και ήδη συμφώνησε να συνεχίσει και του χρόνου.

Η πορεία
Η σεζόν ξεκίνησε από τη Λιβαδειά, που προηγήθηκε μάλιστα, αλλά τελικά πήρε το 1-1. Με το ίδιο αποτέλεσμα συνέχισε στην Άρτα, αλλά τη δυσκολία στο γκολ πλήρωσε με εντός έδρας ήττα από τον Εργοτέλη.
Μετά από οκτώ παιχνίδια η ΠΑΕ Χανιά έχει τέσσερις ισοπαλίες εκτός έδρας, ενώ εντός έχει δύο νίκες και δύο ήττες. Είναι μάλιστα στην 8η θέση. Τα δύο επόμενα αποτελέσματα είναι καθοριστικά. Η ισοπαλία εντός έδρας με την Παναχαϊκή και η ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας φέρνουν την ομάδα στην 9η θέση.
Είναι η στιγμή της αλλαγής στην τεχνική ηγεσία. Μπορεί το ντεμπούτο του Νίκου Παπαδόπουλου να συνοδεύεται από ήττα εντός έδρας από τον Ιωνικό, ωστόσο αμέσως μετά έρχονται καλύτερα αποτελέσματα.
Η ΠΑΕ Χανιά κάνει οκτώ παιχνίδια χωρίς ήττα, κερδίζοντας τα έξι από αυτά. Μάλιστα δεν δέχεται γκολ και εκμεταλλευόμενη την «κοιλιά» των άλλων ομάδων ανεβαίνει στην τέταρτη θέση. Χάνει από την Παναχαϊκή, αλλά η νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας την βάζει και μαθηματικά στα Playoffs.
Αν και οι ελπίδες για τις δύο πρώτες θέσεις είναι λίγες, η ΠΑΕ Χανιά κάνει ζημιές. Παίρνει ισοπαλία από την Ξάνθη και νικά τον Ιωνικό, βάζοντας φωτιά στο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα χάνει από Εργοτέλη και Λεβαδειακό και κλείνει με νίκη επί του Διαγόρα.


Ταυτότητα ομάδας
Θέση: 5η
Αγώνες: 27
Νίκες: 11
Ισοπαλίες: 9
Ήττες: 7
Γκολ υπέρ: 22
Γκολ κατά: 19

Οι συμμετοχές
Ο τερματοφύλακας Φώτης Κουτζαβασίλης δεν έπαιξε στο τελευταίο παιχνίδι, για να πάρει χρόνο και ο Λαμπίρης, ενώ ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος έχασε ένα παιχνίδι από κάρτες. Συνολικά έπαιξαν 27 παίκτες.
Οι συμμετοχές (σε παρένθεση η θέση Τερματοφύλακας, Αμυντικός, Μέσος, Επιθετικός)

Φώτης Κουτζαβασίλης (Τ) 26
Δημήτρης Διαμαντόπουλος (Ε) 26
Βαγγέλης Ανδρέου (Α) 24
Κώστας Πλέγας (Μ) 23
Καρλίνιος (Μ) 23
Γιάννης Σωτηράκης (Α) 22
Χρήστος Γρομητσάρης (Α) 22
Ανδρέας Βασιλόγιαννης (Μ) 22
Λούκας Μπραμπίγια (Ε) 22
Ουσμάν Σουντουρά (Μ) 20
Αναστάσιος Δημητριάδης (Μ) 20
Κώστας Παναγιωτούδης (Μ) 20
Ραφαέλ Μασένα (Ε) 17
Φοντέ Καμαρά (Α) 16
Νίκος Βρεττός (Ε) 16
Πασχάλης Κάσσος (Μ) 14
Βασίλης Τριανταφυλλάκος (Μ) 13
Βασίλης Ρέντζας (Α) 12
Βαγγέλης Αναστασόπουλος (Μ) 12
Νεμάνια Νίκολιτς (Α) 10
Άγγελος Ζιούλης (Α) 10
Κλόντιαν Γκίνο (Μ) 10
Δημήτρης Ουνγιαλίδης (Α) 7
Θανάσης Καρτσαμπάς (Μ) 7
Ευρυπίδης Γιάκος (Ε ) 3
Θεόδωρος Λαμπίρης (Τ) 1
Κλέντι Μυφτάρι (Μ) 1

Οι σκόρερ
5 γκολ: Δημήτρης Διαμαντόπουλος
4 γκολ: Ανδρέας Βασιλόγιαννης
3 γκολ: Βασίλης Τριανταφυλλάκος, Λούκας Μπραμπίγια
1 γκολ: Νεμάνια Νίκολιτς, Φοντέ Καμαρά, Ουσμάν Σουντουρά, Αναστάσιος Δημητριάδης, Καρλίνιος, Ραφαέλ Μασένα.

Αυτογκόλ: Θανάσης Παπαγεωργίου (Ιωνικού)

Πηγή: Sl2fl

Διαβάστε ακόμη:

1ος Γύρος I.KTEO ΠΗΓΑΣΟΣ Rotax MAX Challenge 2021

 

Champions League: 24ος ο Ολυμπιακός - 29ος ο Παναθηναϊκός

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics