Breaking News
10 Ιουνίου 2021

Ο μπαμπάς του Τοτού είχε τρελαθεί από τα ψέματα του γιου του και αγοράζει ένα πανάκριβο ρομπότ της αλήθειας, που όταν έλεγες ψέματα σε χαστούκιζε.

Μια μέρα, λοιπόν, ο Τοτός γυρίζει αργά στο σπίτι και ρωτάει ο πατέρας: «Τοτέ γιατί άργησες;» «Ένας φίλος μου τράκαρε με το ποδήλατο και πήγα στο νοσοκομείο να τον δω» λέει ο Τοτός.

Το ρομπότ ενεργοποιήθηκε στο ψέμα, πήγε και του έριξε ένα χαστούκι. «Τοτέ μη λες ψέματα και πες μου γιατί άργησες;» επιμένει ο πατέρας. «Ήμουν στο σπίτι του Γιαννάκη και διαβάζαμε» λέει ο Τοτός. Το ρομπότ ενεργοποιείται ξανά και πάει και ρίχνει και πάλι ένα χαστούκι στον Τοτό. «Τοτέ πες την αλήθεια;» ξαναλέει ο πατέρας. «Καλά, καλά, βλέπαμε μία…. τσόντα…» λέει ο Τοτός. «Ντροπή σου Τοτέ, εγώ στην ηλικία σου, ποτέ δεν έβλεπα ανήθικες ταινίες..» Ενεργοποιείται το ρομπότ και ρίχνει ένα χαστούκι στον πατέρα.

 

Η μητέρα του Τοτού που τα παρακολουθούσε όλα αυτά, λέει ειρωνικά στον άντρα της: «Ε, βέβαια, τι περίμενες να κάνει!! Γιος σου είναι….» Γυρίζει το ρομπότ και ρίχνει και σ’ αυτήν ένα χαστούκι…

Διαβάστε ακόμη:

Ηττα στο φινάλε για τα κορίτσια του ΟΦΗ

 

Στις θέσεις 17-32 ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους στο τουρνουά νέων της Τσεχίας Παπαδημητρίου, Φωτιάδου και Άμπα

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics