Breaking News
13 Ιουνίου 2021

Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ επικράτησε στον τελικό της Χαλκίδας με 0-2 και σήκωσε για 16η φορά τον τίτλο του πρωταθλήματος.


Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ στον μεγάλο τελικό της Α’ Εθνικής γυναικείου ποδοσφαίρου επικράτησαν στο Πανθεσσαλικό στάδιο με 2-0 της Χαλκίδας. Τα γκολ για τις «ασπρόμαυρες» οι Μήτκου (6′) και Σπυριδωνίδου (86′).

Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και στέφθηκε για 16η φορά στην ιστορία του πρωταθλητής. Η Μήτκου με εκτέλεση φάουλ έβαλε από νωρίς την ομάδα της μπροστά στο σκορ, με το πρώτο ημίχρονο να έχει λίγες καλές στιγμές.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι, λόγω και του δυνατού αέρα είχε ελάχιστες σπουδαίες ευκαιρίες. Όμως, στο 86ο λεπτό η Σπυριδωνίδου με εντυπωσιακό ψαλιδάκι «σφράγισε» τον τίτλο για τις «ασπρόμαυρες».

Ο ΑΣ εξέδωσε σχετική συγχαρητήρια ανακοίνωση:
«Ο ΠΑΟΚ, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος 2021.

Πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριες, το τεχνικό τιμ και τον Έφορο του τμήματος και επίλεκτο μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ κ. Κωνσταντίνο Βαρδαλή για την άξια κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος.

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ, κατακτώντας το 16ο Πρωτάθλημα Ελλάδος και τον 22ο τίτλο στην ιστορία του τμήματος, απέδειξαν για ακόμα μία φορά ότι είναι οι Βασίλισσες του αθλήματος!»
sportime.gr
Διαβάστε ακόμη:

Γ’ εθνική: Τα τελικά αποτελέσματα της Κυριακής (13/6) σε μπαράζ ανόδου και 7ο όμιλο

 

Αυστρία-Β.Σκόπια: Τα highlights της... ιστορικής νίκης [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics