Breaking News
22 Ιουνίου 2021

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ: Νίκη για το δίδυμο Τόλιου / Αλτίνκαγια - ήττα για το δίδυμο Τέρπου / Παπαδημητρίου
Γιάννης Νιαστίτης  

 


Με ανάμεικτα συναισθήματα, ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πινγκ Πονγκ για τα ελληνικά χρώματα. Μετά τις προκρίσεις των Τέρπου / Κωνσταντινόπουλου και Τόλιου στο κυρίως ταμπλό του μικτού διπλού και του απλού των Γυναικών αντίστοιχα, ήρθε και τρίτη – έστω και κατά το ήμισυ ελληνική επιτυχία για τη χώρα μας. Συγκεκριμένα η Κατερίνα Τόλιου με συμπαίκτρια την Τουρκάλα Σιμπέλ Αλτίνκαγια επικράτησαν των Τέσι Γκοντερίνγκερ / Αριέλ Μπαρμπόσα από το Λουξεμβούργο με 3-1 γκέιμ (11-8, 12-14, 11-3, 18-16) στον προκριματικό γύρο του διπλού των Γυναικών και έτσι πήραν πανηγυρική πρόκριση για το κυρίως ταμπλό του διπλού.

Αντίθετα οι Ελισάβετ Τέρπου και Μαλαματένια Παπαδημητρίου δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Σουηδέζων Κριστίνα Σέλμπεργκ / Τζένιφερ Τζόνσον (7-11, 11-6, 3-11, 11-9) και έτσι δεν θα συνεχίσουν στο κυρίως ταμπλό του διπλού των Γυναικών. Η δράση πλέον μετατίθεται για αύριο το πρωί με τους αγώνες των Κωνσταντινόπουλου / Σταματούρου απέναντι στους Λαντριέ / Ακουζού, Γκιώνη / Βανγκ απέναντι στους Ρέινολτς / Βαϊνουλά και Σγουρόπουλου / Γιάνγκου απέναντι στους Πίστεϊ / Ιονέσκου (όλοι οι αγώνες 10:00 ώρα Ελλάδας) για τα προκριματικά του διπλού των Ανδρών, αλλά και αυτούς των Τέρπου – Σκέιτετ και Παπαδημητρίου – Μινάροβα για τα προκριματικά του απλού των Γυναικών ( 11:10 αμφότεροι οι αγώνες).

sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Πλήρης η κατοχύρωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων αποφοίτων ΣΕΦΑΑ/ΤΕΦΑΑ

 

Σε απ’ ευθείας μετάδοση oι αγώνες μπαράζ του Ηροδότου στο Crete2day

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics