Breaking News
06 Ιουλίου 2021

Ιππασία: Μόλις 12 ετών η Ελληνίδα αμαζόνα
Θοδωρής Νταβέλος 


Ιππασία: Η Γιαννοπούλου στο Ευρωπαϊκό Ιππικής Δεξιοτεχνίας Παίδων


Η μοναδική εκπρόσωπος της Ελληνικής Ιππικής Δεξιοτεχνίας σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για φέτος είναι η περσινή Πρωταθλήτρια Παίδων Δανάη Γαννοπούλου.

Η 12χρονη Ελληνίδα αμαζόνα μαζί με το άλογό της Donatella βρίσκονται ήδη στην Oliva της Ισπανίας και συγκεκριμένα στο ιππικό κέντρο Oliva Nova, όπου από την Τετάρτη, 7 έως και την Κυριακή, 11 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων.

Αύριο, θα γίνει ο πρώτος κτηνιατρικός έλεγχος των αλόγων, ενώ την Τετάρτη ή την Πέμπτη, ανάλογα με την κλήρωση, η Δανάη θα πάρει μέρος στο πρώτο ατομικό αγώνισμα των παίδων και αντίστοιχα την Παρασκευή ή το Σάββατο θα γίνει το δεύτερο αγώνισμα των παίδων. Ο τελικός του ατομικού αγωνίσματος είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 11/7.

Στην κατηγορία παίδων θα πάρουν μέρος συνολικά 16 χώρες με 42 ιππείς και άλογα, ενώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παράλληλα θα πραγματοποιηθούν οι κατηγορίες εφήβων και νέων ιππέων.

Η Ελληνική ιππασία εύχεται καλή επιτυχία στη Δανάη και στη Donatella!
sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Σήμερα 06 Ιουλίου γιορτάζουν

 

Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης το Beach Soccer «ΧΑΡΗΣ ΑΧΛΑΔΙΑΝΑΚΗΣ» στο Βάι

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics