Breaking News
30 Ιουλίου 2021

Σε ομάδα της Pre League και συγκεκριμένα στα Βριλήσσια θ’ αγωνιστεί τη νέα περίοδο η Κατερίνα Κογεράκη.


Η 24χρονη Ηρακλειώτισσα παίκτρια με ύψος 1.84 αγωνιζόταν μέχρι σήμερα στην ΑΘΛΕΣΗ. Αν μη τι άλλο, την περιμένει μια νέα πρόκληση στην καριέρα της.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση από την ομάδα των Βριλησσίων είναι η εξής:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ένταξη της Κατερίνας Κογεράκη στην οικογένεια των Βριλησσίων. Η Κατερίνα αποτελεί την δεύτερη μεταγραφή στο φετινό μας ρόστερ που δημιουργούμε για την νέα σεζόν στην Πρι Λιγκ.

Είναι γεννημένη στις 18/4/1997.Αγωνίζεται στην θέση της κεντρικής, έχει ύψος 1μ84 και είναι μια εξαιρετική μπλοκέρ. Στην μέχρι τώρα καριέρα της έχει αγωνιστεί δύο φορές στην Άθλεση, στον ΟΠΕΡ και στον Πανναξιακό.

Estrella

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας η αθλήτρια δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα αγωνιστώ σε ένα σύλλογο με τόση μεγάλη ιστορία και παράδοση. Εύχομαι να έχουμε ένα υγιές πρωτάθλημα και ελπίζω να αγωνιστούμε με την παρουσία κόσμου στα γήπεδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά και να βοηθήσω τα Βριλήσσια στην Πρι Λιγκ.

Κατερίνα καλώς όρισες στο σύλλογο του ΦΟ Βριλησσίων και σου ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες».


athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης

Κύπελλο Βορείου Αιγαίου: Λίγες ώρες πριν την εκκίνηση .

 

 

Λ. Αυγενάκης: «Η νεανική μοτοΟλυμπιάδα στη Μεγαλόπολη, το Σαββατοκύριακο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics