Breaking News
09 Αυγούστου 2021

ΟΦΗ: Στο πλευρό των πυρόπληκτων οι Κρητικοί[vid]

 

ΟΦΗ: Οι Κρητικοί στηρίζουν τους πυρόπληκτους
Μιχάλης Νιαβής by Μιχάλης


Ο ΟΦΗ στηρίζει τους πυρόπληκτους και ήδη συγκεντρώνονται τρόφιμα και απαραίτητα είδη, με σκοπό να βοηθήσει ανθρώπους που το χρειάζονται, μετά τις καταστροφικές φωτιές.

Οι ενέργειες
Ο ΟΦΗ βρίσκεται ήδη σε επαφή με τον Δήμο Ηρακλείου, ενώ ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, των ακαδημιών, αλλά και όσοι εργάζονται στους Κρητικούς μαζεύουν τρόφιμα και ό,τι άλλο χρειάζεται, ώστε να δοθούν στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

«Δε γίνεται να μην αναφερθούμε σε αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας τις τελευταίες μέρες. Η εικόνα των ανθρώπων να καίγονται τα σπίτια τους είναι συνταρακτική. Τις επόμενες μέρες θα προχωρήσουμε σε δράσεις στήριξης των συνανθρώπων μας που έχουν πληγεί απ’ τη φωτιά, δείχνοντας γι’ ακόμη μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ. Ηλίας Πουρσανίδης.
sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics